close
Logo

8 Oct 2021

Logistik/Transport | 2.Malmö | Övrigt |

Academic Search Jobfinder – Fältarbetare Beläggningsräkning Malmö

Academic Search Jobfinder har sedan 2003 organiserat och genomfört omfattande marknadsundersökningar ombord på bussar och tåg för Skånetrafikens räkning på uppdrag av Ipsos. Resultatet av undersökningarna används som underlag för strategiska beslut som påverkar resenärer över hela länet.

Vi söker dig som är noggrann, stresstålig och har hög arbetsmoral. Vidare trivs du med att jobba självständigt och ha personligt ansvar för ditt arbetsområde. Har du arbetat med liknande undersökningar tidigare är det meriterande erfarenheter. Vi söker nu medarbetare till en marknadsundersökning. Undersökningen syftar till att mäta resandefrekvensen på flertalet busslinjer i Malmö.

ARBETSBESKRIVNING

Som marknadsundersökare kommer du att arbeta i ett team på 2 till 4 personer med att notera antal resenärer på utvalda busshållplatser enligt överenskommen metod under tre dagar i oktober.

Mätperioden sträcker sig 12-14 oktober 2021. Antingen Deltid eller Heltid dessa 3 dagar.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som är en teamplayer, noggrann, stresstålig och har hög arbetsmoral. Vidare trivs du med att jobba i grupp men samtidigt ha personligt ansvar för ditt arbetsområde. Har du arbetat med liknande undersökningar tidigare är det meriterande erfarenheter.

DIN ANSÖKAN

Eftersom uppdraget startar inom kort kommer urvalsprocessen att genomföras löpande. Vi rekommenderar att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor gällande tjänsten eller processen, kontakta Martin Sidén på buss@academicsearch.se

Martin Sidén - buss@academicsearch.se

Ansök nu