close
Logo

22 Jan 2019

Transport/Rederi | Skåne län | Marknad/Kommunikation/Försäljning | Övrigt | Interim

Academic Search Jobfinder – Fältarbetare Kvalitetsmätning

Vi söker nu medarbetare till en marknadsundersökning ombord på utvalda buss- och tågsträckor i Skåne under hösten. Undersökningen syftar till att mäta kvaliteten på flertalet busslinjer och tåglinjer. Arbetet är redan igång och rekryteringsprocessen är löpande.

ARBETSBESKRIVNING

Som marknadsundersökare kommer du att möta resenärer och dela ut enkäter som de i sin tur fyller i och där ni samlar in så att man kan mäta den kundupplevda utförandekvaliteten ombord på tågen och bussarna.

Mätperioden sträcker sig under perioden från februari till och med slutet av april med eventuell möjlighet till förlängning. Tjänsterna varierar från deltid till heltid och arbetstiderna är varierande, måndag till söndag. Vi söker nu personer som kan utgå från olika delar av Skåne.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som är noggrann, stresstålig med hög arbetsmoral. Vidare trivs du med att jobba självständigt och ha personligt ansvar för ditt arbetsområde. Har du arbetat med liknande undersökningar tidigare är det meriterande erfarenheter.

DIN ANSÖKAN

Eftersom rekryteringsprocessen är i full gång rekommenderar vi att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor gällande tjänsten eller processen, kontakta Martin Sidén på 073-650 31 56 eller buss@academicsearch.se.

För att söka tjänsten, Klicka på länken nedan:

https://www.jobfinder.se/academic-search-jobfinder-faltarbetare-kvalitetsmatning-2/

Academic Search Jobfinder har sedan 2003 organiserat och genomfört omfattande marknadsundersökningar ombord på bussar och tåg för Skånetrafikens räkning på uppdrag av Ipsos. Resultatet av undersökningarna används som underlag för strategiska beslut som påverkar resenärer över hela länet.

M*

Martin Sidén - martin.siden@academicsearch.se

Ansök nu