close
Logo

8 Oct 2021

Övrigt | Skåne län | Övrigt |

Academic Search Jobfinder – Fältarbetare Kvalitetsmätning

Vi söker nu medarbetare till en marknadsundersökning ombord på utvalda buss- och tågsträckor i Skåne som kan utgå från Kristianstad eller Helsingborg. Undersökningen syftar till att mäta kvaliteten på flertalet busslinjer och tåglinjer. Rekryteringsprocessen är löpande.

ARBETSBESKRIVNING

Som marknadsundersökare kommer du att möta resenärer och dela ut enkäter för att mäta den kundupplevda utförandekvaliteten ombord på tågen och bussarna. Mätperioden sträcker sig under perioden sep-nov med eventuell möjlighet till förlängning in i december. Tjänsten varierar deltid/helt och arbetstiderna är varierande (måndag till söndag) men mestadels dagtid vardagar.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som är noggrann, stresstålig med hög arbetsmoral. Vidare trivs du med att jobba självständigt och ha personligt ansvar för ditt arbetsområde. Har du arbetat med liknande undersökningar tidigare är det meriterande. Vi söker personer som kan utgå från Kristianstad.

DIN ANSÖKAN

Eftersom rekryteringsprocessen är i full gång rekommenderar vi att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor gällande tjänsten eller processen, kontakta Martin Sidén på buss@academicsearch.se.

Academic Search Jobfinder har sedan 2003 organiserat och genomfört omfattande marknadsundersökningar ombord på bussar och tåg för Skånetrafikens räkning på uppdrag av Ipsos. Resultatet av undersökningarna används som underlag för strategiska beslut som påverkar resenärer över hela länet.

Martin Sidén - martin.siden@academicsearch.se

Ansök nu