close
Logo

17 Aug 2022

Övrigt | Skåne län | Övrigt |

Academic Search Jobfinder – Fältarbetare Kvalitetsmätning

Vi söker nu medarbetare till en marknadsundersökning ombord på utvalda buss- och tågsträckor i Skåne som kan utgå från någon av följande stationer; Malmö C, Lund C, Helsingborg C, Höör station, Hässleholm C, Kristianstad C eller Ystad station. Undersökningen syftar till att mäta kvaliteten på flertalet busslinjer och tåglinjer. Rekryteringsprocessen är löpande.

ARBETSBESKRIVNING

Som marknadsundersökare kommer du att möta resenärer och dela ut enkäter för att mäta den kundupplevda utförandekvaliteten ombord på tågen och bussarna. Som arbetare rör du dig i kollektivtrafiken där du delar ut enkäter till resenärer. Syftet är att få resenärer som reser i kollektivtrafiken att tycka till i impulsen genom att svara på ett antal frågor. I samma veva samlar du in dessa enkäter för dokumentation i ett nästa moment.

Mätperioden sträcker sig från september till december. Arbetstiderna är varierande (måndag till söndag) men mestadels dagtid vardagar. Tjänsten är mellan 40-80h i månaden.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som är noggrann, stresstålig med hög arbetsmoral. Vidare trivs du med att jobba självständigt och ha personligt ansvar för ditt arbetsområde. Har du arbetat med liknande undersökningar tidigare är det meriterande. Det är av stor vikt att du bor i anslutning till någon av stationerna Malmö C, Lund C, Helsingborg C, Höör station, Hässleholm C, Kristianstad C eller Ystad station.

DIN ANSÖKAN

Start är omgående så skicka in din ansökan så snart som.

För frågor gällande tjänsten eller processen, kontakta Majken Lundblad på buss@academicsearch.se

Academic Search Jobfinder har sedan 2003 organiserat och genomfört omfattande marknadsundersökningar ombord på bussar och tåg för Skånetrafikens räkning på uppdrag av Ipsos. Resultatet av undersökningarna används som underlag för strategiska beslut som påverkar resenärer över hela länet.

Majken Lundblad - majken.lundblad@academicsearch.se

Ansök nu