close
Logo

22 Nov 2019

Övrigt | Skåne | Skåne län | Övrigt |

Academic Search Jobfinder – Marknadsundersökare till Passagerarräkning

Academic Search Jobfinder har sedan 2003 organiserat och genomfört omfattande marknadsundersökningar ombord på bussar och tåg för Skånetrafikens räkning på uppdrag av Ipsos. Resultatet av undersökningarna används som underlag för strategiska beslut som påverkar resenärer över hela länet.

Vi söker dig som är noggrann, stresstålig och har hög arbetsmoral. Vidare trivs du med att jobba självständigt och ha personligt ansvar för ditt arbetsområde. Har du arbetat med liknande undersökningar tidigare är det meriterande erfarenheter. Vi söker nu medarbetare till en marknadsundersökning ombord på utvalda bussträckor i Skåne under hösten. Undersökningen syftar till att mäta resandefrekvensen på flertalet busslinjer.

ARBETSBESKRIVNING

Som marknadsundersökare kommer du att arbeta med att notera antal påstigande, avstigande och ombord under hela sträckan enligt överenskommen metod.

Mätperioden sträcker sig under perioden oktober och november med eventuell möjlighet till förlängning. Tjänsterna varierar från deltid till heltid. Vi söker nu personer som kan utgå från Malmö, Lund, Staffanstorp, Helsingborg, Teckomatorp, Billesholm, Rydebäck och S Sandby.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som är noggrann, stresstålig och har hög arbetsmoral. Vidare trivs du med att jobba självständigt och ha personligt ansvar för ditt arbetsområde. Har du arbetat med liknande undersökningar tidigare är det meriterande erfarenheter.

DIN ANSÖKAN

Eftersom urvalsprocessen kommer att genomföras löpande rekommenderar vi att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor gällande tjänsten eller processen, kontakta Martin Sidén på 073-650 31 56.

*M

Emelie Offerlind - tag@academicsearch.se

Ansök nu