close
Logo

21 Mar 2019

Övrigt | Blekinge Län | Göteborg | Övrigt | Interim

Academic Search Jobfinder – Mystery Traveller

Vi söker nu medarbetare till s.k. Mystery Traveller ombord på utvalda tågsträckor med start från Kastrup, Karlskrona och Göteborg under v. 13-15. Undersökningen syftar till att mäta kvaliteten på flertalet tåglinjer. Rekryteringsprocessen är löpande.

ARBETSBESKRIVNING

Som Mystery Traveller kommer du att arbeta självständigt och dokumentera ombord på tågen.

Mätperioden sträcker sig under perioden v.13-15 med eventuell möjlighet till förlängning efter påsken. Tjänsterna varierar från deltid till heltid och arbetstiderna är varierande, måndag till söndag. Vi söker nu personer som kan utgå från Kastrup, Karlskrona och Göteborg.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som är noggrann, stresstålig med hög arbetsmoral. Vidare trivs du med att jobba självständigt och ha personligt ansvar för ditt arbetsområde. Har du arbetat med liknande undersökningar tidigare är det meriterande erfarenheter.

DIN ANSÖKAN

Eftersom rekryteringsprocessen är i full gång rekommenderar vi att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor gällande tjänsten eller processen, kontakta Ebba Wihlborg på 070-836 35 48 eller buss@academicsearch.se.

Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar personligt brev och CV.

Academic Search Jobfinder har sedan 2003 organiserat och genomfört omfattande marknadsundersökningar ombord på bussar och tåg för Skånetrafikens räkning på uppdrag av GfK, numera Ipsos. Resultatet av undersökningarna används som underlag för strategiska beslut som påverkar resenärer över hela länet.

Ebba Wihlborg - ebba.wihlborg@academicsearch.se

Ansök nu