close
Logo

27 Sep 2021

Mejeri | 1.Stockholm | Övrigt |

Agrial – Commercial Coordinator/ Trade Marketer

Vi söker nu en Commercial Coordinator/ Trade Marketer till Agrial! En bred roll med kommersiella och operativa inslag där du har mycket kundkontakt!

Som person drivs du av utmaningar, tycker om att vara en hjälpande hand och gillar ett eget ansvar. Du ser saker från den positiva sidan och delar med dig av den energin. Det är av högsta vikt att du är en lagspelare som har god samarbetsförmåga, då du är spindeln i nätet. Vidare tänker du analytiskt och räds inte för att ta initiativ, du får gärna vara en idéspruta!

Om rollen & Agrial

Agrial är ett franskt jordbruks- och livsmedelskooperativ med produkter inom 4 områden: mejeri, frukt och grönt, dryck och kött. Den totala omsättningen uppgick till 6.1 Mdr EUR för 2019. I Sverige säljs idag huvudsakligen produkter från mejeri-divisionen (Eurial), där Soignon är marknadsledare inom getostkategorin. Med ett nybildat dotterbolag i Norden, Agrial Nordics AB, har Agrial för avsikt att stärka sin närvaro i regionen både inom mejeri och genom lansering av produkter från andra produktdivisioner.

Det centrala för denna tjänst är kombinationen av kommersiellt och operationellt. Den främsta dialogen kommer att ske mot kundsidan.

Dina arbetsuppgifter

• Sales Back Office: kontakt med kunder, säljrapporter och KPI uppföljning samt prissättning

• Shopper Marketing: främsta kontakten mot byråer och utformning av butiksmaterial i nära samarbete med Head of Commercial

• Consumer Marketing: koordinering tillsammans med marknadsteamet i Frankrike och arbete tillsammans med lokala byråer

• Masterdata: ansvar för Master Data, ansvar för GS1 registering (Dabas/Validoo) och validering av produkter

• Samples: ansvar för koordinering av varuprov och koordinera leveranser

• Opertional/ Customer Service: orderhantering, fakturering, kontakt med lager och kunder

Vem söker vi?

Vi söker dig som är lockad av att arbeta i en mindre organisation där arbetsuppgifterna är breda och varierande. Du ska också gilla att hantera många kontaktpunkter både internt och externt. Du är koordinerande, har bra simultanförmåga och arbetar strukturerat. Du behöver vara en lösningsorienterad person med en positiv inställning som ser lösningar istället för problem.

• Kommersiellt driv

• Svenska och engelska i tal och skrift samt en nordisk språkförståelse

• Goda kunskaper i Microsoft Excel

• Erfarenhet av FMCG / DVH. Har du dessutom arbetat i internationella bolag anses detta vara meriterande

Du har också vana av och gillar att jobba i någon form av affärssystem. Agrial använder JD Edwards så erfarenhet av att jobba i detta system är meriterande men inte ett krav.

Du bör också ha god analytisk förmåga och gilla att ibland få tänka till lite extra för att hitta en bra lösning eller för att fullt ut förstå olika sammanhang.

För att ansöka till tjänsten

Agrial Nordics AB samarbetar med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Maja Frick på Academic Search, maja.frick@academicsearch.se alternativt Rebecca Anderson på rebecca.anderson@academicsearch.se. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Se-arch, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra

Maja Frick - maja.frick@academicsearch.se

Ansök nu