close
Logo

8 Oct 2021

Mejeri | 1.Stockholm | Övrigt |

Agrial – Customer Service Officer

Vill du arbeta i en serviceinriktad och administrativ roll tillsammans med ett engagerat team? Gillar du att arbeta med varierande administrativa uppgifter? Vill du arbeta i stöttande team där kunden sätts i fokus? Gillar du högt tempo där du är en nyckelspelare i teamet? Då är denna tjänst rätt för dig! Vi söker omgående en ny medarbetare till operationsteamet! Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om rollen och Agrial

Agrial är ett franskt jordbruks- och livsmedelskooperativ med produkter inom 4 områden: Mejeri, frukt och grönt, dryck och kött. Den totala omsättningen uppgick till 6.1 Mdr EUR för 2019. I Sverige säljs idag huvudsakligen produkter från mejeri-divisionen (Eurial), där Soignon är marknadsledare inom getostkategorin. Med ett nybildat dotterbolag i Norden, Agrial Nordics AB, har Agrial för avsikt att stärka sin närvaro i regionen både inom mejeri och genom lansering av produkter från andra produktdivisioner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Orderhantering

• Fakturering

• Hantera reklamationer

• Kundservice

Du arbetar nära kontaktpersoner från Agrials fabriker, externa leverantörer samt lagerpersonal. I tjänsten ingår även viss administration av listpriser, rabatter, artikelinformation och fakturor samt sammanställande av nyckeltal gällande servicegrad, lagernivåer, försäljningsstatistik m.m. Tjänsten är belägen i Danderyd, Stockholm och du kommer ingå i Agrials Operationsteam.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är lockad av att arbeta i en mindre organisation där arbetsuppgifterna är breda och varierade. Du ska också gilla att hantera många kontaktpunkter både internt och externt. Du behöver vara en lösningsorienterad person med en positiv inställning som ser lösningar istället för problem. Vidare vill vi att du är noggrann och gillar att ta egna initiativ. Det är en fördel om du tidigare arbetat med såväl kundservice som logistik.

Du har också vana av och gillar att jobba i någon form av affärssystem. Agrial använder JD Edwards så erfarenhet av att jobba i detta system är meriterande men inte ett krav.

Du bör också ha god analytisk förmåga och gilla att ibland få tänka till lite extra för att hitta en bra lösning eller för att fullt ut förstå olika sammanhang.

Övriga kunskaper och erfarenheter

• Flytande svenska i tal och skrift och du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på engelska

• Goda kunskaper i danska i tal och skrift är önskvärt

• God administrativ förmåga

• Stresstålig

• Förmåga att hantera komplexa samband och processer

• Goda kunskaper i Microsoft Excel

• Erfarenhet av FMCG samt av arbete i internationella bolag är meriterande

Din ansökan

Agrial Nordics AB samarbetar med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Maja Frick på Academic Search, maja.frick@academicsearch.se eller Rebecca Anderson via rebecca.anderson@academicsearch.se. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Se-arch, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra våra relationer. www.academicsearch.se.

Maja Frick - maja.frick@academicsearch.se

Ansök nu