close
Logo

24 Jun 2021

Rekrytering/HR/Bemanning | 1.Stockholm | HR |

Almia – Rekryteringsspecialist

Brinner du för att skapa goda långsiktiga relationer med andra människor? Vill du arbeta inom ett spännande och högaktuellt område på en familjär arbetsplats mitt i centrala Stockholm, där du dagligen gör viktiga insatser för att avlasta sjukvården tillsammans med andra kompetenta kollegor? Då är den här tjänsten något för dig!

Om rollen som Rekryteringsspecialist

Som rekryteringsspecialist är du en av våra nyckelpersoner och arbetar med Almias nya konsulter och kunder inom vården. Din roll är central i bolaget och du kommer tillhöra ett prestigelöst och sammansvetsat team. Tempot är högt och arbetet kan vara omväxlande, där du får agera konsultativt mot kunderna och lösa förfrågningar på spännande uppdrag inom vården. Rollen innebär stort eget ansvar där du har goda möjligheter att påverka din egen och Almias utveckling.

Du är placerad på kontoret i centrala Stockholm och rapporterar till Cissi Aderi, Region och Konsultchef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Du kommer ansvara för att vidareutveckla vårt nätverk av kandidater och konsulter. Du kommer ansvara för hela rekryteringsprocessen, vilket i stora drag inkluderar search, kontakt, urval, intervjuer, referenstagningar och kontroller.
 • Du är ansvarig för att säkerställa en kvalitativ kandidatresa från början till slut.
 • Du matchar kundernas behov med konsulterna i din portfölj.
 • Du kommer att ta hand om placering, lönesättning och kontraktsskrivning med konsulterna.
 • Du kommer att skapa och driva egna kundrelationer och säljaktiviteter.

Din bakgrund

1-3 års arbetslivserfarenhet av arbete med hög servicegrad, van att hantera flertalet kontaktytor och stakeholders, starkt meriterande är det om din erfarenhet är från rekryterings- &/eller bemanningsföretag.

En rekrytering är alltid personlig för oss. Vi lägger därför stor vikt vid hur du är som person – din inställning och attityd är av största betydelse för att du ska bli framgångsrik med oss.

Vi söker dig som är

 • Målinriktad och nyfiken med ett stort intresse för relationsskapande.
 • Strukturerad och välorganiserad med en förmåga att växla mellan olika typer av arbetsuppgifter.
 • Drivs av att etablera nya relationer och uppskattar en företagskultur med stort affärsdriv och genom detta skapar du förtroende till dina kandidater och kunder.
 • Förmåga att fatta egna beslut och prioritera under högt tempo. Du är mycket trygg i att använda telefonen som ditt arbetsverktyg.
 • Prestigelös, ansvarsfull och bidrar till en positiv atmosfär.
 • Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Om Almia

Almia AB är ett ungt företag som grundades 2016. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av legitimerad sjukvårdspersonal och våra kunder är landsting, kommuner samt privata vårdföretag. Vi sitter i ljusa, härliga lokaler centralt i Stockholm. Hos oss är klimatet och trivseln inom företaget nyckeln till vår framgång. Vi har högt i tak och värdesätter allas åsikter, vi arbetar tätt med att fatta beslut tillsammans. Vill du jobba i ett gäng mycket driv, hjärta och kärlek så ska du definitivt söka denna tjänst.

Din ansökan

Almia Bemanning AB samarbetar med Jobfinder (del av Academic Search International) i denna rekrytering. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg, tack för din förståelse!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Maja Frick på 0737 46 21 43 eller maja.frick@academicsearch.se.

Vi intervjuar löpande, så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Maja Frick - maja.frick@academicsearch.se

Ansök nu