close
Logo

8 Oct 2021

Bygg/Fastighet | 1.Stockholm | Ekonomi/Finans |

Aros Bostad – Controller

Vill du bli en del av ett spännande entreprenöriellt fastighetsbolag i tillväxt? Är du en driven och analytisk person med ekonomisk bakgrund från fastighetsbranschen? Vi söker nu efter en controller till Aros Bostad.

Om Aros Bostad

Aros Bostad är en bostadsutvecklare i Storstockholm med fokus på utveckling av moderna, funktionella och hållbara bostäder i attraktiva geografiska lägen, med materialval och gestaltning som står sig över tid. Bolaget förvärvar, utvecklar och/eller konverterar kommersiella fastigheter och mark till byggrätter eller färdiga bostäder. Genom att agera långsiktigt, med ansvar för hela värdekedjan, skapas en trygg bostadsaffär för kunderna och en stabil avkastning åt investerarna.

Bolaget bildades 2006 och dess geografiska fokus är Storstockholm och Uppsala. Aros Bostad driver per den 30 juni 2021 totalt 30 bostadsutvecklingsprojekt i olika utvecklingsskeden motsvarande cirka 4 500 bostäder. Aros Bostadsutveckling AB (publ) är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

Aros bostad har sitt kontor på Hamngatan i Stockholm.

Om rollen

I rollen som controller rapporterar du till ekonomichef och kommer att arbeta med ekonomistyrning och uppföljning av Aros Bostads projekt, från transaktion till färdigställda bostäder. Du har en central roll med överblick över helheten samtidigt som du har kunskap om projektets detaljer. Tillsammans med ekonomi/finans-teamet är du även delaktig i budgetering och uppföljning av bolaget som helhet. Du trivs att arbeta både självständigt och tillsammans med verksamheten i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

  • Löpande följa upp varje enskilt projekts resultatutveckling och likviditet med fokusering på de projekt som är operationellt aktuella just nu.
  • Agera rådgivare och vara ett bollplank och stöd till organisationens projektchefer. Övervaka projektens ekonomiska förutsättningarna samt att underlag som ekonomirapporter är korrekt uppdaterade med aktuell data.
  • Utveckla och förbättra arbetssätt, rapportering och ekonomisystem.
  • Månatligen leda ekonomimöten för pågående projekt i befintlig projektportfölj.
  • Medverka vid budgetering och uppföljning av bolagets finansiella strukturer och verksamhet.
  • Medverka i interna projekt för att utveckla ekonomiprocesser, ekonomisystem och deltagande i olika typer av företagsövergripande utvecklingsprojekt.
  • Bistå ekonomichef i arbetet med framtagande av kvartalsrapporter och årsredovisning för rapportering i noterad miljö.

Din profil och bakgrund

För att vara en passande kandidat till tjänsten har du en akademisk examen inom ekonomi och 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Har du en bakgrund från fastighetsbranschen är det mycket meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med byggprojekt.

Som person är du driven, noggrann och kommunikativ med en mycket god analytisk förmåga. Du kommer att hamna i en spännande roll på ett entreprenöriellt bolag med högt i tak där du kommer att få ta mycket ansvar. För att trivas med detta krävs det att du är nyfiken och flexibel som person och trivs med nya utmaningar.

Din ansökan

Aros Bostad samarbetar i den här rekryteringen med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på knappen ”Apply now” som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar ett personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med Academic Searchs Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Det innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

Du är välkommen att kontakta ansvarig Konsult Maja Frick på telefonnummer 0737 46 21 43 eller via maja.frick@academicsearch.se för eventuella frågor om processen, tjänsten eller Aros Bostad. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna tjänsten omgående.

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Se-arch, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra våra relationer. www.academicsearch.se.

Maja Frick - maja.frick@academicsearch.se

Ansök nu