close
Logo

8 Oct 2021

Övrigt | 1.Stockholm | Marknad |

Best Friend – Sales & Marketing Coordinator

Vi söker en kreativ person med högt kommersiellt driv som är redo att axla en spännande roll som Sales & Marketing Coordinator på Best Friend AB. Har du tidigare erfarenhet av en liknande roll inom samt motiveras av att arbeta i en roll med stor bredd och variation? Best Friend erbjuder dig en entreprenöriell miljö där du som anställd har möjligheten att göra stor skillnad för djur och deras ägare!

Om Best Friend AB

Best Friend AB ingår i koncernen Nordic Pet Care Group A/S, vars vision är att bli den största leverantören av husdjursprodukter i Norden. Best Friend AB marknadsför, säljer och distribuerar husdjursprodukter på den svenska marknaden och portföljen spänner brett över husdjurkategorin. Vi erbjuder foder, snacks, kattströ, leksaker och andra tillbehör och vi är marknadsledare inom flera produktsegment. Vi är verksamma i en starkt växande kategori och vi har en ambitiösa tillväxtplaner för koncernens alla bolag.

Om rollen

Som Sales & Marketing Coordinator kommer du att ha en viktig och utvecklande roll med mycket varierande arbetsuppgifter. Du stöttar Trade Marketing Manager och Sales Director i det dagliga arbetet, vilket kräver analytisk förmåga och ett kreativt intresse.

Rollen är länken mellan sortiment, försäljning och marknad och du rapporterar till Country Manager Sweden. Placeringsort för rollen är på det svenska kontoret i Solna.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

 • Upprätta och underhålla VCD-arbetet
 • Uppdatera och underhålla mediabank/ Validoo
 • Stötta Sales Director med uppföljning av Sales Forceaktiviteter
 • Administration och underhåll av CRM-system
 • Ansvar för masterdata och andra sortimentrelaterade aktiviteter
 • Distribution av POS-material
 • Uppdatering av lokal hemsida
 • Operativt ansvar för digitala marknadskanaler (sociala media)
 • Konsumentkontakt

Din profil och bakgrund

 • Eftergymnasial utbildning, gärna inom marknadskommunikation/ekonomi
 • Ett par års erfarenhet inom marknad och/eller säljadmistration. Det är meriterande om du har liknande erfarenhet från FMCG.
 • Goda kunskaper i Excel och i något layoutprogram som Indesign eller Photoshop.
 • Flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift

För att trivas i rollen tror vi att du är ansvarstagande och drivande i ditt eget arbete samt att du är en social själ som tycker om att verka internt och externt. Vi tror att du har en god förståelse för marknads- och säljprocesser och en nyfikenhet av att lära dig nya saker.

Du är prestigelös och arbetar gärna i ett litet team och över dess gränser. Du har både en god kommunikativ och administrativ förmåga, och trivs som bäst när du har en varierad arbetsdag. Du är van vid att hantera många bollar i luften samtidigt och har förmågan att arbeta noggrant och strukturerat fastän tempot stundtals är högt.

Din ansökan

Best Friend AB samarbetar i den här rekryteringen med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på knappen ”Ansök nu” som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar ett personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med Academic Searchs Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Det innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

Du är välkommen att kontakta ansvarig Konsult Maja Frick på telefonnummer 0737 46 21 43 eller via maja.frick@academicsearch.se för eventuella frågor om processen, tjänsten eller Best Friend. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna tjänsten omgående.

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra våra relationer. www.academicsearch.se.

Maja Frick - maja.frick@academicsearch.se

Ansök nu