close
Logo

5 Feb 2023

Dillon – Revisor

Är du en driven, ambitiös och ansvarstagande person med intresse för revision? Anser du att det är stimulerande och utvecklande att vara delaktig i flera olika företag och branscher? Vi söker dig som vill ta dig an en ny utmaning i en roll som revisor!

 

Arbetsuppgifter

I rollen som revisor kommer du arbeta med revision och rådgivning för företag av varierande storlek och i olika branscher. Du kommer arbeta nära våra auktoriserade revisorer och vara del av ett större team där du får möjlighet att utvecklas och lära med målet att nå egen auktorisation. Du kommer också få möjlighet att upprätta årsredovisningar och inkomstdeklarationer samt vara behjälplig vid andra bolagsärenden för att bredda kompetensen ytterligare.

 

Du kommer bland annat:

  • Assistera vid revisioner där du är en del av ett revisionsteam.
  • Självständigt utföra revisioner av mindre företag.
  • Upprätta årsredovisningar och inkomstdeklarationer.
  • Granska andra bolagshandlingar såsom emissionsunderlag, fusionsunderlag mm.

 

Du kommer löpande gå utbildningar både internt och externt för att vidareutveckla dina kunskaper och i förlängningen nå egen auktorisation.

 

Din profil och kvalifikationer

För att lyckas i rollen behöver du vara självgående, men samtidigt en engagerad lagspelare. Du trivs med att jobba med kunder i olika branscher och drivs av att lösa deras speciella utmaningar. Du är noggrann och effektiv. Du är väl införstådd med att arbetstempot tidvis kan vara högt.

 

En lämplig bakgrund för denna tjänst är:

  • Högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning
  • 0–3 års erfarenhet av kvalificerat revisionsarbete
  • Meriterande med erfarenhet från ekonomiavdelning, redovisnings- eller revisionsbyrå
  • Uppfyller revisorsinspektionens teoretiska krav för att bli auktoriserad revisor
  • Flytande i svenska, såväl i tal som skrift

 

Om Dillon

Dillon är en revisionsbyrå med cirka 10 medarbetare på vårt kontor i centrala Malmö. Dillon är en säker och trygg partner till företag och organisationer sedan mer än 30 år. Vårt syfte är att genom engagemang, kompetens och personlighet bidra till värde och kvalitet för våra kunder.

 

Ansökan och information

Dillon samarbetar med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar ett CV samt personligt brev. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

 

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Seniorkonsult Marcus Kleine 0736 50 31 77, marcus.kleine@academicsearch.se eller Researcher Lukas Grönroos 0706 50 31 39, lukas.gronroos@academicsearch.se.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om Academic Search

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer.

 

Lukas Grönroos - lukas.gronroos@academicsearch.se

Ansök nu