close
Logo

24 Jun 2021

Bygg/Fastighet | Skåne län | Marknad |

Ecophon – Marketing Coordinator

Vill du koordinera och verkställa marknads- och kommunikationskampanjer hos en global spelare inom rumsakustik och inomhusmiljö samt driva och koordinera vår interkommunikation? Trivs du i en producerande roll med många kontaktytor i en dynamisk och affärsnära miljö? Vi söker en Marketing Coordinator som vill vara med på, och bidra till, vår fortsatta resa! Det händer mycket spännande på marknadsavdelningen på Ecophon: en kollega skall gå på föräldraledighet, en skall ta en annan roll inom Ecophon och dessutom tillsätter vi en helt ny position! Denna roll avser den nya positionen – spännande tider för dig att kliva ombord och göra avtryck!

Ecophons centrala marknadsavdelning (ca 20 personer) ansvarar för att bygga och utveckla varumärket samt strategisk kommunikation som ska stärka kundrelationerna och öka försäljningen på våra marknader globalt. Detta innebär att förmedla ett tydligt budskap om Ecophon och vårt erbjudande med starkt fokus på fördelarna med bra ljudmiljö inomhus och hur det påverkar oss människor positivt.

Som Marketing Coordinator kommer du att ingå i Marknadsavdelningens Communication Team med totalt 8 medarbetare. Vi stödjer en snabb tillväxt genom att utveckla och stötta den övriga organisationen vid produktlanseringar, säljkampanjer och marknadsaktiviteter. Vi jobbar med både tryckt material, digitala medier/verktyg samt film och sociala medier för att nå våra prioriterade målgrupper. Utöver den externa kommunikationen ansvarar vi även för bolagets internkommunikation med syftet att hålla alla anställda uppdaterade kring vår verksamhets utveckling och våra aktiviteter. Detta görs bl.a. via intranät, nyhetsbrev och aktiviteter.

Tjänsten är placerad på Ecophons huvudkontor i Hyllinge, strax utanför Helsingborg och rapporterar till Communication Manager.

Arbetsuppgifter

Som Marketing Coordinator på den centrala kommunikationsavdelningen har du en viktig roll i genomförandet av våra globala marknadsaktiviteter för alla våra varumärken. Kring dig har du projektledarkollegor som även fokuserar på de breda strategiska planerna och koncepten, medan du har en nyckelroll i att koordinera dessa planer och koncept på vår centrala marknadsavdelning, mot producerande byråer samt mot bolagets alla business units runt om i världen. Rollen rymmer även att utveckla, driva och koordinera vår interkommunikation i nära samarbete med Communication Manager där du planerar resurser och uppskattar tidsåtgång samt kostnader för de aktiviteter som skall genomföras.

Bakgrund och egenskaper

Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med marknadsföringsaktiviteter på eller tillsammans med reklambyråer, antingen som t ex Produktionsledare eller motsvarande, alternativt som kund till reklambyrå där du vet vad som förväntas av dig som beställare av material. Vi ser gärna att du har vana av att strukturera marknads- och kommunikationsprojekt i en internationell miljö och att du är van användare av de digitala verktyg som krävs för att praktiskt hantera/distribuera material. Vi tror du har en utbildning inom Marknadsföring, PR & kommunikation eller liknande samt förståelse för digital marknadsföring.

Som person är du lösningsorienterad och strukturerad och trivs i en öppen, internationell och kreativ miljö. Du är dessutom ansvarstagande och trivs med snäva deadlines, samt talar och skriver svenska och engelska flytande.

Din ansökan

Ecophon samarbetar med Jobfinder. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Jobfinders Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Seniorkonsult Per Malmberg +46 (0)701 653 100, per.malmberg@academicsearch.se eller eller Researcher Johanna Ohm på +46 (0) 701 65 31 65, johanna.ohm@academicsearch.se.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt dock senast 9 juni 2021. Urval kan komma att ske löpande, skicka därför gärna in din ansökan så snart du får möjlighet.

Om Ecophon

Saint-Gobain Ecophon utvecklar, tillverkar och marknadsför akustiksystem som bidrar till en bra arbetsmiljö och till människors välbefinnande och prestationsförmåga. Vårt löfte »A sound effect on people« genomsyrar allt vi gör. Ecophon har verksamhet i 14 länder och representanter i ytterligare 30 länder världen över. Vi har cirka 800 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Hyllinge utanför Helsingborg. Ecophon ingår i Saint-Gobain koncern

Per Malmberg - per.malmberg@academicsearch.se

Ansök nu