close
Logo

22 Jan 2019

Investment/Förvaltning | Läkemedel/Medicinsk teknik/Bioteknik/Bioteknik | Stockholm | Affärsutveckling | Rekrytering

Evidensia – Inköpare

Vill du vara med på en spännande och expansiv resa i en av Europas snabbast växande branscher?

Evidensia grundades 2012 när några av Sveriges äldsta och främsta djursjukhus gick samman och 2014 kom EQT in som ägare. Med en starkt expansiv strategi har Evidensia vuxit genom förvärv och är nu Europas största veterinärskedja med ca 1.000 djursjukhus och kliniker på åtta marknader i Europa och omsätter ca 10 mrd sek. Gruppens ambition är att tillhandahålla djursjukvård i världsklass och vara Europas mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård. Tillsammans arbetar man för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

För att stödja och fortsatt utveckla gruppens inköpsarbete söker vi nu en analytisk och utåtriktad inköpare som kan utvecklas och växa tillsammans med företagets fortsatta expansion. Tjänsten har placering på kontoret i Stockholm och rapporterar direkt till inköpschefen.

Rollbeskrivning

Den centrala inköpsfunktionen har som uppgift att stödja företagets landsorganisationer genom att säkerställa en effektiv inköpsprocess och ett framgångsrikt leverantörssamarbete med hög genomslagskraft i hela gruppen.

Dina främsta ansvarsområden:

• Driva inköpsprojekt och upphandlingar för den svenska marknaden

• Ansvara för löpande inköpsanalyser såsom kostnadsutveckling, besparingar, compliance

• Vara delaktig i europeiska upphandlingar

• Ge löpande support för klinikerna vid inköpsfrågor

• Aktivt bidra i processen vid kapitalinvestering i ny medicinsk utrustning

Erfarenhet och Utbildning

• Civilingenjör- /civilekonomutbildning, ex.v. industriell ekonomi.

• 2-5 års arbetslivserfarenhet med tyngdpunkt inom analys och inköp, alternativt inom controlling.

• Avancerad kunskap i excel och powerpoint.

• Bra på att kommunicera i tal och skrift

• Flytande svenska i tal och skrift samt goda engelska kunskaper krävs.

• Tidigare erfarenhet av RFQ-processer är meriterande

Den vi söker:

För att lyckas i rollen ser vi att du har en stark analytisk förmåga, goda matematikkunskaper och fallenhet för strukturerat arbetssätt med ordning och reda. Du har en utåtriktad personlighet och trivs i en föränderlig miljö med många kontaktytor där du inte tvekar att aktivt ta kontakt med olika intressenter. Du har ett kommersiellt intresse och tycker det är kul att argumentera för att nå bästa lösning. Tidigare inköpserfarenhet är inte ett krav men du har viljan att utvecklas vidare inom förhandling och inköpsprocessen.

För att skicka din ansökan

Evidensia samarbetar med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Albrektsson på tobias.albrektsson@academicsearch.se eller 0701-653106.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Evidensia

Evidensia är en ledande veterinärleverantör i Europa med ca 1000 djursjukhus och kliniker i Storbritannien, Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Nederländerna och Schweiz. Bolaget driver även ett framgångsrikt online-apotek för apotek.

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år.

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

Följ oss på Linkedin – så tar du del av allt som händer hos oss! https://www.linkedin.com/company/academic-search-international2/

*M inköpare purchaser analytiker controller analys affärsanalys inköpsassistent purchasing business development affärsutveckling internationell kommersiell förhandling negotiations RFQ upphandling

Tobias Albrektsson - tobias.albrektsson@academicsearch.se

Ansök nu