close
Logo

14 Oct 2019

Bygg/Fastighet | Malmö | Övrigt |

FAST – Grafisk Designer

Var med och bidra på en resa från en modig utmanare i en traditionell bransch till ett kvalitetsvarumärke som ständigt utvecklas och är proffsens förstahandsval!

Är du en kreativ Grafisk Designer med en stilistisk säkerhet och med passion för skapande? Till vår kund FAST som är en del av Thomée Gruppen, söker vi dig som har en kreativ ådra och som med stor noggrannhet vill vara en del av att marknadsföra produkter och lösningar inom fästelement för proffsmarknaden i Norden. Här får du vara med på en expansiv resa och jobba med ett högprioriterat varumärke – där din insats hjälper till att stärka FAST på marknaden. Låter det som något för dig?

Om rollen

I rollen som Grafisk Designer kommer du huvudsakligen att arbeta med varumärket FAST, men även med Thomée Gruppens andra egna varumärken som är, Bårebo, ETC och Serva. Arbetet innebär layout, originalframställning och bildhantering inom både digital och tryckt media. Här finns en framarbetarad grafisk profil som du förväntas värna om och förfina.

Du kommer att bli en viktig pusselbit i ett litet team. Du arbetar sida vid sida med två produktchefer och två marknadsassistenter och rapporterar till kategorichefen för FAST. Samarbete är nyckeln till framgång och du arbetar tätt tillsammans med ditt team för att uppnå bästa resultat.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter

  • Skapa attraktiv layout för en mängd olika marknadsmaterial så som; kataloger, artwork till förpackningar, broschyrer, annonser, mässmaterial m.m.
  • Fotografering av miljöbilder och produktbilder
  • Bild och rörligt material till digitala kanaler
  • Produktion av instruktionsfilmer
  • Skapa grafiska profiler och logotyper

Kvalifikationer och erfarenhet

  • För att trivas i rollen har du gedigen erfarenhet från en liknande roll där du självständigt har arbetat med grafisk design för tryckt och digitalt material
  • Du har god erfarenhet av program som Adobe Photoshop, Indesign, Illustrator, Adobe Premier Pro, After Effects och FrameMaker
  • Du är flytande i tal och skrift på svenska och engelska
  • Har du tidigare erfarenhet av filmproduktion är det en fördel

Vem är du?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för grafisk design och en vilja att lära dig om FASTs produkter. Har du tidigare arbetat med grafisk design inom bygg eller teknik är det en fördel. Du har en stilistisk säkerhet och ett öga för grafisk design. Du är initiativrik och kreativ och du arbetar alltid med stor noggrannhet. Att leverera saker i tid och arbeta efter deadlines trivs du bra med. För att lyckas i rollen som Grafisk Designer ser vi att du har god samarbetsförmåga samtidigt som du tar eget ansvar och arbetar självständigt. Du behöver vara flexibel samt ha en god planering- och prioriteringsförmåga då du i denna tjänst kommer att behöva hantera flera olika projekt samtidigt.

Ansökan och information

FAST samarbetar med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar ett personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

Kontaktpersoner på Academic Search International för tjänsten är Seniorkonsult Per Malmberg och Researcher Johanna Olsson. Du är varmt välkommen att kontakta Per på 0701-653 100 eller per.malmberg@academicsearch.se eller Johanna på 0709-543901 eller johanna.olsson@academicsearch.se för eventuella frågor om tjänsten eller bolaget.

Då vi arbetar med ett löpande urval ber vi dig att ansöka så snart som möjligt, dock senast 3 november 2019.

Om FAST

FAST ingår i Thomée Gruppen som tillsammans med en rad bolag bildar affärsområde Handel inom industrigruppen Volati, vilka är börsnoterad på Nasdaq Stockholm.

FAST levererar smart fästteknik som förenklar yrkeshantverkarens vardag. Våra produkter distribueras till proffsmarknaden i Norden via återförsäljare. Vid vårt Technical center i Malmö utvecklar vi nya innovativa produkter för att möta de allt högre krav som ställs på fästelement. Vår målsättning är att etablera oss som en ledande leverantör av fästelement i Norden.

Om Academic Search International

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

Följ oss på Linkedin – så tar du del av allt som händer hos oss! https://www.linkedin.com/company/academic-search-international2/

*M

Johanna Olsson - johanna.olsson@academicsearch.se

Ansök nu