close
Logo

24 Jun 2021

Logistik/Transport | Skåne län | Övrigt |

FedEx – Customer Service Agent

Är du en kommunikativ och serviceinriktad person? Trivs du i samtal och dialog med kunder? Har du dessutom goda kunskaper i ett eller flera av de skandinaviska språken? Detta är en möjlighet för dig som är ute efter en utvecklande roll i ett härligt team! Just nu söker vi en Customer Service Agent till FedEx!

Om rollen

I rollen som Customer Service Agent tar du emot inkommande samtal där du supporterar kunder i deras ärenden, exempelvis genom att spåra paket och bokningar. Samtalen kan vara med svenska, norska eller danska kunder, som kan vara både privatpersoner och företagskunder.

Det är ett globalt företag som präglas av en god gemenskap och öppenhet. Placering för tjänsten är i Limhamn, Malmö, i fräscha lokaler med öppen kontorsmiljö. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är måndag till fredag 08:00-18:00, enligt ett rullande schema.

Här finns möjlighet för dig att utveckla dina kommunikativa egenskaper och få god systemvana. Med individuella utvecklingsplaner och coaching finns det goda utvecklingsmöjligheter i rollen.

Vem är du?

Vi letar efter dig som är en god kommunikatör och strukturerad lagspelare. Du tycker om att ta ansvar och är en problemlösare ut i fingerspetsarna. Du är engagerad, positiv och drivs utav att leverera god service.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

  • Har tidigare erfarenhet av serviceyrke
  • Har god datorvana
  • Har minst gymnasiekompetens
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift
  • Meriterande om du kan kommunicera muntligt på norska och/eller danska

Din ansökan

FedEx samarbetar med Jobfinder (del av Academic Search International) i denna rekrytering.Du ansöker via ”Apply now”-knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg, tack för din förståelse!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Bergh på 070 658 36 00 eller sara.bergh@academicsearch.se.

Vi intervjuar löpande, så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Sara Bergh - sara.bergh@academicsearch.se

Ansök nu