close
Logo

17 Oct 2018

Övrigt | Skåne län | Administration | Interim

För kommande uppdrag – Administratör

Nu söker vi Administratörer för kommande konsultuppdrag.

Rollen

Som Administratör är du ofta spindeln i nätet och kontorets klippa. Du ser vanligen till att den dagliga verksamheten fortlöper och agerar administrativt stöd till dina kollegor. Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan även vara att ansvara för orderadministration, fakturahantering, koordinering av möten, mötesbokningar, resor, sammanställa dokument, ta fram avtal och mallar etc.

Vem söker vi

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi eller administration med något eller några års erfarenhet från en liknande roll. Alternativt så kan du vara student som vill arbeta extra vid sidan om studierna. Du är väl förtrogen med Officepaketet och har goda kunskaper i svenska, engelska.

Du tycker om att ha många kontaktytor och att vara serviceinriktad oavsett vem du möter. Vidare har du hög social förmåga, är flexibel, proaktiv och har förmåga att både arbeta strukturerat samt att sköta uppgifter parallellt. I konsultrollen är det även viktigt att du är initiativtagande, ansvarstagande samt att du har ett inre driv, en nyfikenhet att ta dig an nya utmaningar och nya mål.

Så här söker du

Du ansöker till genom att klicka på länken nedan, där du bifogar personligt brev och CV. Har du frågor beträffande att arbeta som konsult hos Academic Search så är du varmt välkommen att kontakta Ida Hartford, Academic Search, på 0707791918 alt. Fredrik Andersen, Academic Search, på 0701653111.

Urvalsarbetet sker löpande. Välkommen med din ansökan!

*M

Ida Hartford - ida.hartford@academicsearch.se

Ansök nu