close
Logo

21 Sep 2018

Övrigt | Skåne län | Ekonomi/Finans | Interim

För kommande uppdrag – Ekonomiassistent

För kommande uppdrag söker vi Ekonomiassistenter.

Rollen

Som Ekonomiassistent kan du få arbeta med verifiering, inscanning och kontering av leverantörsfakturor, kundreskontra men även övriga ekonomiassistentuppgifter som exempelvis löpande bokföring, momsredovisning med mera. Din roll kan så småningom även komma att innefatta andra uppgifter beroende på din nyfikenhet och våra kunders behov.

Vem söker vi

Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet från en liknande tjänst, är noggrann och trivs med att arbeta med löpande uppgifter inom ekonomi. Du har goda kunskaper i Excel samt systemvana. Du kan vara antingen gymnasieekonom, högskolestuderande eller ha en KY- eller högre examen inom ekonomi, men det är din arbetslivserfarenhet som är mest intressant.

I konsultrollen är det viktigt att du är framåt, initiativtagande, ansvarstagande och för våra konsulter är inget för stort eller för litet att ta sig an.

Så här söker du

Du ansöker genom att klicka på länken nedan, där du bifogar personligt brev och CV. Har du frågor beträffande att arbeta som konsult hos Academic Search så är du varmt välkommen att kontakta Ida Hartford, Academic Search, på 0707791918 alternativt Fredrik Andersen, Academic Search, på 0701653111.

Vi träffar kandidater löpande. Välkommen med din ansökan!

*M

Ida Hartford - ida.hartford@academicsearch.se

Ansök nu