close
Logo

23 Feb 2020

Detaljhandel/Retail | Skåne | HR |

För kunds räkning – Administrativ koordinator

Är du tillgänglig för nya uppdrag och vill arbeta som administratör med HR-relaterade arbetsuppgifter på ett välkänt möbelföretag? Vår kund i Älmhult söker nu en kvalitetsmedveten administratör för omgående start!

Vem söker vi

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis HR, ekonomi eller administration med något eller några års erfarenhet från en liknande roll. Du är väl förtrogen med Officepaketet och har goda kunskaper i svenska, engelska.

Du tycker om att ha många kontaktytor och att vara serviceinriktad oavsett vem du möter. Vidare har du hög social förmåga, är flexibel, proaktiv och har förmåga att både arbeta strukturerat samt att sköta uppgifter parallellt. I konsultrollen är det även viktigt att du är initiativtagande, ansvarstagande samt att du har ett inre driv, en nyfikenhet att ta dig an nya utmaningar och nya mål.

Så här söker du

Du ansöker till genom att klicka på länken nedan, där du bifogar personligt brev och CV. Har du frågor beträffande att arbeta som konsult hos Academic Search så är du varmt välkommen att kontakta Mimmie Swärdén, +46(0)73 650 31 60 eller mimmie.swarden@academicsearch.se.

Urvalsarbetet sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Mimmie Swärdén - mimmie.swarden@academicsearch.se

Ansök nu