close
Logo

5 Feb 2023

För kunds räkning – Demand Planner (6 mån med möjlighet till förlängning)

Vi söker en noggrann och driven Demand Planner till en ledande aktör inom detaljhandeln. Trivs du att jobba i team, har erfarenhet från liknande roll sen innan samt en fallenhet för siffror så kan du vara den vi söker.

Uppdraget är inledningsvis på 6 månader men med möjlighet till förlängning och med start omgående.

 

Om rollen

 

I rollen som demand planner kommer du ta fram försäljningsprognos baserat på historik, försäljning, budget och portföljstrategi. Ditt primära fokus ligger på det operativa fönstret 0-6 månader men även på det taktiska 6-12  månader framåt. Du kommer rekommendera, förankra och genomföra justeringar av prognosen baserat på förändringar i efterfrågan. Du kommer även granska försäljningstrender, prognoser och utvärdera resultat samt jobba med förbättringsarbete av prognos och planeringsprocessen.

 

Som demand planner har du ett nära samarbete med kategorichef och supply planner samt rapporterar till supply chain manager.

Placering är i Malmö.

 

Din ansökan

 

Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Emmy Olsson, emmy.olsson@academicsearch.se på Academic Search. Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen.

 

 

Om Academic Search

 

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer.

Emmy Olsson - emmy.olsson@academicsearch.se

Ansök nu