close
Logo

14 Dec 2018

Kraft/Energi | Malmö | Marknad/Kommunikation/Försäljning | Interim

För Kunds Räkning – ERP koordinator

I rollen som ERP koordinator är du projektledare för utrullning av ett nytt affärssystem. Du är flexibel, drivande och har en förmåga att hantera många uppgifter parallellt. Du behöver vara tekniskt lagd och pedagogisk eftersom du kommer utbilda internt i användning av systemet. Det är meriterande om du har implementerat affärssystem tidigare.

Kunden är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med en rikstäckande organisation och lokal kännedom tar de ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Bolaget har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. De arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem.

I rollen som ERP koordinator rapporterar du till HR Dir eller utsedd ansvarig för projektet. Tjänsten är ett interimsuppdrag på minst 6 månader med mycket god möjlighet till förlängning och övertag av kunden.

Din profil

  • Teknikintresserad, pedagogisk och utåtriktad
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Ett antal års erfarenhet från tekniskt projektledande roller
  • B-körkort

För den här rollen söker vi dig som har ett tekniskt intresse och en god förmåga att snabbt kunna sätta dig in i och förstå företaget och deras nya affärssystem. Detta kombinerar du med ett affärsmässigt sinne och en härlig framtoning som person.

Som person är du också social, lyhörd och strukturerad. Du har förmåga att kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar uppdragsgivaren med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

Vill du veta mer om tjänsten får du gärna kontakta ansvarig konsult: Fredrik Andersen; fredrik.andersen@academicsearch.se, 070 165 31 11 eller Helena Johnsson; 073 650 31 55, helena.johnsson@academicsearch.se

Vi intervjuar löpande, så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search & Interim Management. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

*M

Fredrik Andersen - fredrik.andersen@academicsearch.se

Ansök nu