close
Logo

20 Nov 2018

Kraft/Energi | Malmö | Ekonomi/Finans | Interim

För kunds räkning – Lönespecialist

Academic Search söker nu efter en interim Lönespecialist till ett företag inom energi- och industrisektorn.

Om rollen

I detta uppdrag erbjuds du en spännande möjlighet att arbeta med strategiskt lönearbete i ett välkänt större bolag med utvecklande arbetsmiljö. I uppdraget ansvarar du för att utveckla och modernisera hur företaget operativt arbetar i sitt lönesystem Agda samt hur de strategiskt ska tänka i framtiden. Du kommer vara en del av ett team bestående av tre löneadministratörer samt en lönechef. Rollen som lönespecialist finns inte i dagsläget.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med mycket god möjlighet till förlängning. Det är start omgående och med placering hos vår kund i Malmö.

Vem söker vi

Vi söker dig som är en erfaren löneadministratör/specialist. Du har god vana av att orientera dig i olika lönesystem, och har framförallt god erfarenhet i Agda. Du har med fördel en relevant utbildningsbakgrund samt minst fem års erfarenhet från liknande roller. Du kommunicerar väl på svenska och engelska.

För att nå framgång i tjänsten är du en god teamplayer med en god strategisk förståelse. Du har god vana av att driva förbättringsprocesser och har lätt för att skapa dig en förståelse kring vart det finns potential till förändring. Du tycker att det är kul med administration och besitter en mycket väl utvecklad serviceförmåga samtidigt som du driver ditt arbete självständigt framåt.

Ansökan

Företaget samarbetar med Academic Search International. Sök via länken nedan, där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Andersen på +46 (0)70 165 31 11 på Academic Search. Vi arbetar kontinuerligt med urvalet så ansök gärna omgående!

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search & Interim Management. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

*M

Fredrik Andersen - fredrik.andersen@academicsearch.se

Ansök nu