close
Logo

14 Jun 2024

För kunds räkning – Product Coordinator

Vill du vara en central del av ett dynamiskt team och få möjlighet att assistera inom produktutveckling och förvaltning? Då är möjligheten som Produktkoordinator något för dig. Det här är ett uppdrag på 6 månader och med mycket goda möjligheter till fast tjänst.

 

Vi söker en driven och ansvarstagande Produktkoordinator som kommer att hjälpa vår kund att upprätthålla en smidig och effektiv produktverksamhet. Med en bred uppsättning ansvarsområden och en plattform att påverka produkternas framgång, erbjuder denna roll en spännande möjlighet att växa och utvecklas inom produktledning.

 

Ansvarsområden

 

  • Produktkategorihantering: Assistera i arbetet kring utveckling och förvaltning av produkter.

 

  • Kommunikation: Fungera som länk mellan produktavdelningen, säljavdelningen och andra avdelningar.

 

  • Leverantörsrelationer: Underhålla kontakter med leverantörer.

 

  • Försäljningsanalys: Analysera försäljningsdata och konkurrens.

 

  • Prissättning och kampanjer: Hjälpa till med prissättning och kampanjer.

 

  • Lagerhantering: Övervaka lagernivåer.

 

  • Dokumentation: Säkerställ att produktinformation är korrekt och uppdaterad.

 

  • Marknadsföring och kampanjer: Assistera i planering och genomförande av marknadsföringskampanjer.

 

  • Rapportering: Förbereda och presentera rapporter om produktkategoriernas prestanda.

 

 

Vi söker

 

Vi söker dig med relevant utbildning inom företagsekonomi, marknadsföring eller liknande samt med något eller några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är analytisk, resultatinriktad och trivs med att arbeta brett inom produktutveckling och förvaltning. Du har en stark kommunikations- och prioriteringsförmåga och är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

 

Rollen kräver att du är flytande på både svenska och engelska.

 

 

Din ansökan

 

Du ansöker genom att klicka på knappen ”Ansök nu” som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar ett personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med Academic Searchs Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Det innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

 

Du är välkommen att kontakta ansvarig, Majken Lundblad via majken.lundblad@academicsearch.se för eventuella frågor om processen eller uppdraget. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna tjänsten omgående.

 

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

</

 

Majken Lundblad - majken.lundblad@academicsearch.se

Ansök nu