close
Logo

16 May 2022

Energi/Miljö | Skåne län | Övrigt |

För kunds räkning – Projektkoordinator

Vi söker efter en miljömedveten Projektkoordinator till ett affärsdrivet hållbarhetsbolag! Är du en strukturerad person med hög social kompetens och en do:er som trivs i agila miljöer? Då kan du vara den vi söker.

Som Projektkoordinator kommer du vara en avgörande del av att aktivt bidra och bistå fastighetsutvecklare, arkitekter och byggentreprenörer i byggprocessen i bolagets arbete för ett klimatsmart, hälsosamt och cirkulärt byggande. Du kommer att ha en unik möjlighet att bidra i omställningen till att förändra en aningens traditionell bransch till att bli en mer klimatsmart sektor.

Tjänsten omfattar följande arbetsuppgifter:

  • Supportera projekt som idag driver sin hållbarhetsanlys och styrning i bolaget.
  • Utbilda bolagets kunder och de aktörer som är aktiva i projekten.
  • Vara länken mellan byggnadscertifieringar och bolaget.
  • Vara en naturlig del av plattformens utvecklingsprocess då du kommer vara längst ut i verksamheten och ta in erfarenheter därifrån.
  • Arbeta tätt tillsammans med ansvarig för försäljning till projekt.
  • Följa upp och vara en del av konverteringen från Pilotprojekt till upphandling av projekt.
  • Rapporterar till VD

Tjänsten är på 100 % och avser att starta inom kort. Att arbeta hemifrån är naturligt för bolaget och du kommer ha full tillgång till både huvudkontoret i Ängelholm samt hos deras partners kontor i Malmö. Tjänsten kommer även innebära några resdagar i månaden.

Vidare ser vi att…

Du med fördel har en akademisk bakgrund som byggingenjör eller liknande, alternativt 2-3 års liknande arbetserfarenhet. Du har ett stort intresse och engagemang för hållbarhetsarbete och miljö.

Din ansökan

Du ansöker genom att klicka på knappen ”Ansök nu” som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar ett CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med Academic Searchs Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Det innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

Du är välkommen att kontakta Emmy Olsson på telefonnummer 073 650 31 55 eller via emmy.olsson@academicsearch.se för eventuella frågor om processen eller tjänsten. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna tjänsten omgående.

Om bolaget

Detta är dedikerat företag som strävar efter långsiktiga relationer, som bygger på ömsesidigt och kontinuerligt byggande av förtroende. Bolagets motivationsfaktor är att "göra skillnad, skapa förutsättningar för förändring och skapa värde genom affärsdriven hållbarhet."

Om Academic Search International

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra våra relationer. www.academicsearch.se.

Emmy Olsson - emmy.olsson@academicsearch.se

Ansök nu