close
Logo

17 Aug 2022

Rekrytering/HR/Bemanning | Skåne län | HR |

För kunds räkning – Rekryteringskonsult

För kunds räkning söker vi nu en interim rekryteringskonsult. Brinner du för rekrytering och interaktion med människor? Då kan uppdraget som rekryteringskonsult vara något för dig!

Om uppdraget

Du ingår i ett HR-team där du får arbeta med både tjänstemanna- och arbetarrekryteringar. Uppdraget är initialt 6 månader på 100 % med god chans till förlängning. Vi söker dig som är tillgänglig omgående då start är i augusti. Kontoret har sin placering strax utanför Helsingborg.

Vem är du?

Vi söker dig som har kommit en bit på din karriär och har minst tre års arbetserfarenhet av rekrytering. Du är en optimistisk person och har god social kompetens. Du är mycket självgående och ansvarstagande över dina arbetsuppgifter. Vidare brinner du för rekrytering och vill uppnå god kvalitet i ditt arbete.

Din ansökan

Du ansöker genom att klicka på knappen ”Ansök nu” som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar ett CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med Academic Searchs Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Det innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

Du är välkommen att kontakta Per Malmberg på telefonnummer 070 165 31 00 eller via per.malmberg@academicsearch.se för eventuella frågor om processen eller tjänsten. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna tjänsten omgående.

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra våra relationer. www.academicsearch.se.

Per Malmberg - per.malmberg@academicsearch.se

Ansök nu