close
Logo

1 Apr 2020

Möbler | Malmö | HR |

För kunds räkning – Researcher med TECH erfarenhet

Är du en ambitiös person som trivs i en social och drivande roll med en bakgrund inom TECH/IT? Då kan vi ha ditt nästa jobb! Vi söker nämligen en Researcher till ett av världens största möbelföretag med start omgående. Du kommer utgå ifrån både Malmö och Älmhult, så vi ser att du är flexibel i ditt resande. Du tycker det är roligt att arbeta i olika miljöer och med många stakeholders.

Om rollen:

Som Researcher kommer du supportera HR organisationen och arbeta med research för ett stort team om 170 personer. Du arbetar nära chefer och har många stakeholders. Du är driven och tar ansvar över dina processer. Det är av högsta vikt att du känner dig trygg i engelska då du dagligen kommer kommunicera med personer som har en internationell bakgrund. Du arbetar proaktivt och har förmågan att kartlägga och bygga relationer med kandidater över tid. Du är van vid att hålla i intervjuer och känner dig trygg i det personliga mötet.

Vem söker vi:

Du brinner för mångfald, allas lika värde och individen. Då denna grupp endast hanterar roller inom IT/TECH så behöver du arbetat med detta tidigare, helst ett år för att snabbt kunna sätta dig in i projekten. Vidare är du en lagspelare som har en positiv inställning. Du trivs i ett stora internationella miljöer och hanterar gärna många olika projekt samtidigt.

Så här söker du:

Du ansöker till genom att klicka på länken nedan, där du bifogar personligt brev och CV. Har du frågor beträffande att arbeta som konsult hos Academic Search, så är du varmt välkommen att kontakta Mimmie Swärdén, mimmie.swarden@academicsearch.se

MIMMIE SWÄRDÉN – MIMMIE.SWARDEN@ACADEMICSEARCH.SE

Mimmie - mimmie.swarden@academicsearch.se

Ansök nu