close
Logo

29 Nov 2023

För kunds räkning – Supply Planner

Vi söker en Supply Planner till en av våra kunder inom detaljhandeln i Malmö. Som Supply Planner kommer du vara en viktig del i att säkerställa en smidig och effektiv försörjningskedja. Söker du en spännande karriärmöjlighet inom logistik och supply chain management kan det här vara helt rätt för dig.

 

Det här är ett uppdrag på 6 månader och med mycket goda möjligheter till fast tjänst.

 

Som Supply planner kommer du arbeta brett och ha många kontaktytor. Kortfattat innebär rollen att du kommer planera och övervaka leveranser samt optimera lagerhållning. Du kommer att arbeta nära både med interna och externa stakeholders både i och utanför Sverige.

 

Ansvarsområden:

 

 • Leverantörsägande: du ansvar för att etablera och upprätthålla starka relationer med leverantörer för att säkerställa smidiga försörjningskedjor.
 •  
 • Nära samarbete med Demand planners, Distributionsplanerare och Kategoriteamet: Du samarbetar aktivt med andra funktioner inom företaget för att optimera försörjningskedjan och möta efterfrågan.
 •  
 • Inköpsorderhantering: Du arbetar med effektiv hantering av inköpsorder mot EU-leverantörer. Orderläggning, orderbekräftelse och uppföljning, samt rapportering om pris- och leveransavvikelser.
 •  
 • Utmana leverantörer på ledtider: Du jobbar aktivt med leverantörer för att förbättra ledtider och säkerställa effektivitet.
 •  
 • Fakturahantering: I rollen ingår att validera, utreda och lösa avvikelser i samband med inköpsfakturor, tullfakturor och importfakturor.
 •  
 • Processförbättringar: Du kommer löpande arbeta med att identifiera och implementera processförbättringar inom försörjningskedjan.

 

Vi söker

 

Vi söker dig som är i början av din karriär och har jobbat några år inom supply, gärna med inriktning planering och/eller inköp. Du har en utbildning inom logistik eller annat relaterat område samt god förståelse av Excel och gärna ytterligare systemkunskap. Rollen kräver att du är flytande på både svenska och engelska.

 

Som person är du noggrann, framåt och trivs att jobba både med siffror och människor. Du är analytisk och har god kommunikationsförmåga samt hög stresstålighet.

 

 

Din ansökan

 

Du ansöker genom att klicka på knappen ”Ansök nu” som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar ett personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med Academic Searchs Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Det innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

 

Du är välkommen att kontakta ansvarig, Emmy Olsson via emmy.olsson@academicsearch.se för eventuella frågor om processen eller uppdraget. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna tjänsten omgående.

 

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

 

Emmy Olsson - emmy.olsson@academicsearch.se

Ansök nu