close
Logo

27 Sep 2020

Förpackning | Skåne | Övrigt |

För kunds räknining – Supply Management Assistent

Har du arbetat i en administrativ roll tidigare och vill ta ditt nästa steg? Har du dessutom erfarenhet av SAP och goda kunskaper i Engelska? Trivs du med att arbeta internationellt? Vill du vara en del av ett kompetent team där man hjälps åt och arbetar tillsammans? Då kan det vara dig vi söker!

Om rollen

I rollen som Supply Managment Assistant får du möjlighet att arbeta i en bred roll där du supporterar Europa men främst, Sverige, Tyskland och Frankrike. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är serviceinriktad och kommunikativ. Du är van vid att hantera olika ärende samtidigt och är alltid noggrann i ditt arbete. Uppdraget är ett konsultuppdrag på tre månader med goda möjligheter till en fortsättning och förlängning.

Tjänsten är baserad i Lund med mycket goda pendlingsmöjligheter. Ditt ansvarsområde är brett och innefattar bl.a. följande:

  • Supportera Sverige, Tyskland och Frankrike med orderhantering samt administrativa uppgifter
  • Uppläggning av leverantörer i SAP
  • Orderhantering i SAP
  • Matcning av inköpsordrar och fakturor
  • Vanligt förekommande administrativa uppgifter

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll tidigare. Kanske har du arbetat som administratör i några år och vill ta ditt nästa steg? Eller med orderhantering och söker en bredare roll? Du behärskar MS Office och har mycket goda kunskaper i affärsystsemet SAP. Dina kunskaper i svenska är mycket goda och du behärskar också engelska såväl i tal som i skrift. Som person är du ordningsam och nyfiken på att alltid lära dig mer.

Din ansökan

Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse. Vi intervjuar löpande och ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Mimmie Swärdén 0736503160 eller mail, mimmie.swarden@academicsearch.se

Om Academic Search International

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer.

Följ oss på Linkedin – så tar du del av allt som händer hos oss! https://www.linkedin.com/company/academic-search-international2/

MIMMIE SWÄRDEN – MIMMIE.SWARDEN@ACADEMICSEARCH.SE

Mimmie Swärdén - mimmie.swarden@academicsearch.se

Ansök nu