close
Logo

17 Aug 2022

Skåne län | Ekonomi/Finans |

GB Foods – Accounting Assistant

Är du en noggrann, serviceorienterad Accounting Assistant med ett sinne för siffror? Vill du arbeta i en snabbrörlig miljö som en spindel i nätet i en internationell kontext? Då är detta rollen för dig. GB Foods befinner sig på en spännande resa och söker nu en Accounting Assistant till sitt nordiska huvudkontor i Lund.

GB Foods söker dig som brinner för ekonomifrågor, särskilt redovisning och som trivs med att röra sig i landskapet mellan högt och lågt. I rollen som Accounting Assistant kommer du att arbeta tillsammans med ditt team med allt från kundinbetalningar, registrering av fakturor, finansmail och inkommande ärenden till en koordinerande roll mot andra avdelningar inom organisationen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kundinbetalningar och påminnelser
  • Avstämning av konto
  • Registrering av fakturor, PO hantering och vara den nordiska key-usern inom PO
  • Posthantering
  • Hantering av inkommande ärende till finansmailen
  • Frisläppa kundorder & hantering av kreditlimiter
  • Ansökning nya leverantörer
  • Vara länken mellan AP Shared Service i Barcelona och den nordiska organisationen
  • Andra administrativa uppgifter

Du blir en del av ett bolag som värderar självständighet och prestigelöshet högt. Närmsta teamet består av fem personer som du kommer att ha ett tätt samarbete med. Du kommer att rapportera till Finance Director Nordics och utgå från kontoret i Lund.

Vem är du?

Vi tror att rätt kandidat har ett sinne för siffor, en utbildning inom ekonomi och redovisning. Du har tidigare arbetat som Ekonomiassistent där du hanterat kundreskontra, leverantörsreskontra eller inköpsorderhantering. Du har god SAP-kunskap och ett driv att lära dig mer. Du trivs i att arbeta som en spindel i nätet där du har många kontaktytor inom olika delar av organisationen.

Som person värderar du samarbete högt och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du är serviceorienterad och är ytterst noggrann i det du gör. Då din roll kommer att innebära många kontaktytor ser vi att du har lätt för att driva ditt eget arbete och ta egna initiativ. Eftersom du kommer att röra dig i en internationell miljö är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Din ansökan

GB Foods samarbetar med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Senior Researcher Johanna Ohm på johanna.ohm@academicsearch.se alternativt 070-165 31 65.

Vi ser fram emot din ansökan!

Urval kan komma att ske löpande, skicka därför gärna in din ansökan så snart du får möjlighet.

Om GB Foods

GB Foods är ett globalt livsmedelsföretag med en omsättning på cirka 1,2 miljarder euro och ungefär 3 500 anställda. Vi finns i fler än 50 länder i Europa och Afrika, t ex Spanien, Italien, Tyskland, Frankrike, Belgien, Ghana, Sverige och Finland. Vi hyllar lokala smaker och lever efter GBHood som är vår kultur och grunden för våra värderingar: Autenticitet, Närhet, Ägandeskap och Glädje. Vår portfölj i Norden inkluderar varumärken som BONG, BONG Touch of Taste, Mrs Cheng’s, Blå Band och Varma Koppen. Sverige och Finland utgör tillsammans GBfoods Nordics där det nordiska huvudkontoret är placerat i Lund. För mer information, besök gärna vår hemsida: www.thegbfoods.com

Academic Search International

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige.

Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

Johanna Ohm - johanna.ohm@academicsearch.se

Ansök nu