close
Logo

16 May 2022

Skåne län | Inköp |

GB Foods – Demand & Supply Planner

Brinner du för att vara med och utveckla effektiva flöden med hög leveranssäkerhet? Har du ett analytiskt sinne och en fallenhet för siffror och statistik? Älskar du dessutom mat och är intresserad av att arbeta med starka, lokala varumärken så som Blå Band, Bong Touch of Taste, Varma Koppen och Mrs Cheng’s? Då kan rollen som Demand & Supply Planner på GBfoods vara något för dig!

Om rollen

Som Demand & Supply Planner kommer du tillsammans med ditt team se till att flödet med lager och leveranser fungerar optimalt. Ni kommer att följa prognosutveckling mot verklig försäljning och göra anpassningar efter behov. Det är även er uppgift att se till att alla inblandade parter i leveranskedjan får den information de behöver. Du deltar i flera Demand Review möten varje månad där ni tillsammans med säljkåren sätter en gemensam målbild för respektive produktgrupp.

I ansvarsområdet ingår även:

• Uppföljning av Forecast accuracy månadsvis och dagliga bristrapporter från leveranser

• Rapportering av Supply chain KPI’er till Europisk och Nordisk ledningsgrupp

• Daglig kontakt med tredjepartslager om ankommande gods samt inlagring av mottaget gods

• Daglig kontakt med fabrik, Supply Planner och logistikteam i Belgien

• Ta fram demand plans för tredjepartstillverkare månadsvis samt lägga inköpsorder enligt dessa

• Bokning av frakter från våra tredjepartsleverantörer till vårt tredjepartslager

• Administrera artikel master data och underhålla affärssystem med ny och uppdaterad artikeldata

• Följa upp lanseringsbeslut och de-listning beslut från marknadsavdelning

Du kommer att bli en del av teamet Customer Service Nordics och rapporterar till Customer Service Manager. Det är en visstidsanställning till och med augusti 2023 och placeringsort för uppdraget är Lund.

Din profil

För den här rollen letar vi efter en noggrann person som trivs med att arbeta med siffror och statistik. Du behöver därför vara en van användare av Excel och vi ser gärna att du även har erfarenhet av annat statistiskt prognosverktyg. Erfarenhet av SAP är meriterande, men det viktigaste är att du har lätt för att sätta dig in i olika typer av system. För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara analytisk och tycka att det är kul med prognosarbete, som bygger på att förutspå säljmönster och förstå flöden för att sedan försöka översätta det till framtida möjligheter.

Vi söker en teamplayer som vill vara en del av en prestigelös organisation med trevlig stämning. Du trivs med en jordnära och ödmjuk chef som ger mycket individuellt ansvar och har ett coachande förhållningssätt.

Du har en Bachelor’s eller Master’s Degree i Business Administration, Service Management eller motsvarande och minst 1-2 års erfarenhet av en liknande roll, gärna inom FMCG. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Din ansökan

GBfoods samarbetar med Academic Search, Jobfinder. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar CV samt personligt brev. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Herrlin på +46 (0)704-32 2875 eller Emma.herrlin@academicsearch.se

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 21 mars.

GB Foods är ett globalt livsmedelsföretag med en omsättning på cirka 1,2 miljarder euro och ca 3 300 anställda. Vi finns i fler än 50 länder i Europa och Afrika, t ex Spanien, Italien, Tyskland, Frankrike, Belgien, Sverige och Finland. Vi hyllar lokala smaker och lever efter GBHood som är samlingsbegreppet för våra värderingar: Autenticitet, Närhet, Ägarskap, Glädje. Vår portfölj i Norden inkluderar varumärken som BONG, BONG Touch of Taste, Mrs Cheng’s, Blå Band och Varma Koppen. Sverige och Finland utgör tillsammans GBfoods Nordics där det nordiska huvudkontoret är placerat i Lund. För mer information, besök gärna vår hemsida: www.thegbfoods.com

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search & Interim Management. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

Emma Herrlin - emma.herrlin@academicsearch.se

Ansök nu