close
Logo

16 May 2022

Skåne län | Marknad |

GB Foods – Marketing Coordinator

Har du ett intresse för marknadsföring och ett bra öga för detaljer? Älskar du mat och är intresserad av att arbeta med starka lokala varumärken? Vill du jobba med snabbrörliga konsumentvaror inom livsmedelsbranschen, i en internationell miljö? Då kan detta vara rollen för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som marknadskoordinator kommer du att vara ett administrativt stöd till marknadsteamet, både brand managers och marknadsdirektör. Du kommer att få supporta med uppgifter som t ex att lägga in produktinformation i olika datasystem, vara behjälplig vid aktivering i sociala medier, uppdatera våra hemsidor, samla in och analysera marknads- och kampanjdata, budgetuppföljning, bevaka konkurrenter och korrekturläsa förpacknings- och marknadsmaterial. Det ingår även att vara ett stöd i innovationsprojekt, med ett eller flera moment i processen med att ta hand om vår portfölj. Projektet kan innebära att lansera nya produkter, utveckla och förbättra vårt befintliga sortiment, t ex recept och/eller förpackningar/design, eller lägga ner produkter. Du kan även få ansvar för egna mindre projekt inom marknad, kommunikation och innovation.

Du kommer att ingå i vårt nordiska marknadsteam och rapportera till vår nordiska marknadsdirektör.

Tjänsten är placerad på vårt nordiska huvudkontor i Lund.

Din profil

Som person är du strukturerad, noggrann och analytisk. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga, som tycker om att ha många olika kontaktytor. Du är lösningsorienterad och får saker att hända. Du tycker om att jobba med flera olika uppgifter samtidigt och lyckas se möjligheter i varje utmaning. Det är en fördel om du har erfarenhet av att ha jobbat på en marknads- eller säljavdelning tidigare, gärna inom livsmedel. Du har 2-5 års erfarenhet inom marknadsföring och gärna någon typ av eftergymnasial utbildning inom marknadsföring. Du talar svenska och engelska obehindrat, finska är meriterande.

Din ansökan

GB Foods samarbetar med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg.

Tack för din förståelse!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Researcher Emma Herrlin, 0704 32 28 75, emma.herrlin@academicsearch.se eller ansvarig konsult i uppdraget Marcus Kleine, 0736 50 31 77, marcus.kleine@academicsearch.se.

GB Foods är ett globalt livsmedelsföretag med en omsättning på cirka 1,2 miljarder euro och har 3000 anställda. Vi finns i fler än 50 länder i Europa och Afrika, t ex Spanien, Italien, Tyskland, Frankrike, Belgien, Sverige och Finland. Vi hyllar lokala smaker och lever efter våra värderingar Autenticitet, Närhet, Ägarskap, Glädje och GBHood. Vår portfölj i Norden inkluderar varumärken som BONG, BONG Touch of Taste, Mrs Cheng’s, Blå Band och Varma Koppen. Vårt kontor i Sverige ligger i Lund och vi har även ett kontor i Vanda, Finland. För mer information, besök gärna vår hemsida: www.thegbfoods.com

Emma Herrlin - emma.herrlin@academicsearch.se

Ansök nu