close
Logo

12 Apr 2021

Skåne län | Försäljning |

GB Foods – Sales Coordinator Nordics

Är du en erfaren säljkoordinator som trivs i en central och kommunikativ roll? Älskar du mat och är intresserad av att arbeta med starka, lokala varumärken så som Blå Band, Bong Touch of Taste, Varma Koppen och Mrs Cheng’s? GB Foods söker en vikarierande Sales Coordinator Nordics för placering på det nordiska huvudkontoret i Lund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som nordisk säljkoordinator är du ett stöd till säljteamet, säljchefer och KAM. Du arbetar nära försäljningsdirektören för den nordiska försäljningsorganisationen med uppgifter främst relaterade till affären i Sverige och Finland. I stora drag är du ansvarig för administrativa uppgifter samt arkivering, kartläggning och uppdatering av viktig information i respektive databas. Du är en viktig nyckelperson i att förse försäljningsteamet med material och prover.

Vidare kommer du i stora drag arbeta med att:

  • Hålla alla externa system uppdaterade med korrekt produktinformation – Validoo, GS1, Dabas och Synkka.
  • Uppdatera och underhålla prislistor, prisfiler och rapportera data till externa parter.
  • Supportera säljkåren med säljmaterial och PoS-data samt hantera lagret för trade- och säljmaterial.
  • Hantera och skicka prover till externa kunder.
  • Boka resor, konferenser och möten i samråd med ansvarig för respektive säljkanal.
  • Vara behjälplig med fakturahantering samt inköpsorders.

Du rapporterar till Försäljningsdirektör och tillhör den nordiska försäljningsorganisationen. Du kommer vara placerad på det nordiska huvudkontoret i Lund. Tjänsten är en visstidsanställning på 12 månader med möjlighet till förlängning.

Vem är du?

Som person är du en tydligt utpräglad lagspelare med god samarbetsförmåga. Du kommer ha många kontaktytor så det är viktigt att du trivs med att ha en central och kommunikativ roll. För att lyckas i rollen tror vi att du har god vana av tidigare administrativt arbete nära en säljkår. Du navigerar med enkelhet i flertalet digitala system och databaser och det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från SAP. Du har god vana och kunskap i Excel.

Vidare, talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska och det är meriterande om du kan finska. Du trivs i att supportera personer i en internationell kontext och är ambitiös, driven och självgående med en positiv inställning till det du tar dig an. Då GB Foods är inne i en viktig transformation bör du som person vara flexibel för att uppgifter kan tillkomma, försvinna eller ändras.

Din ansökan

GB Foods samarbetar med Jobfinder. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Jobfinders Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Henriksson +46(0)70 165 31 96, sara.henriksson@academicsearch.se

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt dock senast den 16 april 2021. Urval kan komma att ske löpande, skicka därför gärna in din ansökan så snart du får möjlighet.

Om GB Foods

GB Foods är ett globalt livsmedelsföretag med en omsättning på cirka 1,2 miljarder euro. Företaget har 3 000 medarbetare och finns i fler än 50 länder i Europa och Afrika. Detta inkluderar länder såsom Spanien, Italien, Tyskland, Frankrike, Belgien, Nederländerna, Ryssland, Sverige, Finland, Nigeria, Ghana, Algeriet och Senegal. Den svenska varumärkesportföljen består av välkända namn som Blå Band, BONG Touch of Taste, Varma Koppen och Mrs Cheng’s.

För mer information, besök företagswebbplats: www.thegbfoods.com

Sara Henriksson - sara.henriksson@academicsearch.se

Ansök nu