close
Logo

8 Oct 2021

Detaljhandel/Retail | 1.Stockholm | Marknad |

Henkel – Junior Brand Manager

Söker du en spännande utmaning där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter i att bygga starka varumärken? I rollen som Junior Brand Manager kommer du att jobba tätt med hela teamet inom affärsområdet Adhesive Technologies Consumer & Craftsmen (Loctite, Pattex och Pritt) och erbjuds därmed den spännande möjligheten att få arbeta i en global koncern, utvecklas i ett motiverat team och ta deras varumärken till nya höjder. Henkels unika varumärken på marknader runt om i världen öppnar otaliga möjligheter för dig att utvecklas hos dem.

OM ROLLEN

Henkel är verksamt i hela världen med ledande innovationer, varumärken och teknologier inom tre affärsområden: Adhesive Technologies, Beauty Care, och Laundry & Home Care. Affärsområdet Adhesive Technologies växer och vill nu stärka upp teamet med en Nordic Brand Manager och en Junior Brand Manager.

I rollen som Junior Brand Manager ingår du i det nordiska marknadsteamet där du i det dagliga arbetet kommer att stödja Nordic Brand Manager och Nordic Senior Brand Manager samt hantera dina egna varumärkesrelaterade projekt med operativt ansvar för varumärket Pritt. För att bli framgångsrik i denna roll måste du vara noggrann, effektiv i din tid och projektledning, och älska att arbeta med varumärken och marknadsföring. Du rapporterar till Nordic Senior Brand Manager och är placerad i Bromma, Stockholm.

I rollen ingår följande ansvarsområden:

 • Bygga upp varumärkesplanen och strategin för varumärket Pritt.
 • Portfölj- och produktinnovationshantering.
 • Anpassning och utveckling av förpackningsdesign.
 • Extern byråkoordinering.
 • Hantering av sociala medier.
 • Affärs- och marknadsanalys.
 • Dagligt operativt ad hoc-stöd för alla varumärken inom den nordiska portföljen.

ERFARENHET OCH UTBILDNING

 • 1-2 års erfarenhet av en marknadsföringsroll, gärna inom FMCG.
 • Har analytiska färdigheter och arbetar enkelt med Excel- och pivottabeller.
 • Är flytande i svenska och har hög kunskap i engelska.
 • Har en högskoleexamen inom marknadsföring och/eller affärsledning.
 • Är öppen för en internationell flytt i framtiden.
 • Gillar att skapa och presentera starka PowerPoint-presentationer.

DEN VI SÖKER

Som person är du en affärsorienterad och driven att nå uppsatta målsättningar. Du är positiv i din attityd och har en stor nyfikenhet och vilja att lära nya saker. Du är analytisk lagt och arbetar proaktivt vilket gör att du kan hantera utmaningar på både kort och lång sikt samtidigt. Du är strukturerad och noggrann med ett sinne för detaljer. Du är ansvarsfull, prestigelös och din positiva inställning sprider glädje och engagemang och du trivs med att samarbeta och bygga relationer såväl internt som externt. Som person ser du värdet i att jobba teambaserat samtidigt som du värderar och arbetar självständigt utan problem.

FÖR ATT SKICKA DIN ANSÖKAN

Henkel samarbetar i denna rekrytering med Jobfinder (del av Academic Search International). Du ansöker via ”Ansök nu” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Seniorkonsult Malin Clavering, malin.clavering@academicsearch.se eller Researcher Rebecca Anderson, rebecca.anderson@academicsearch.se på Academic Search International.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

OM HENKEL

Henkel är ett globalt företag med marknadsledande varumärken som Schwarzkopf, Barnängen, Loctite och Pattex. Henkel är verksamt inom tre affärsområden – hushållsprodukter, kosmetik- och hygienprodukter samt lim, tätning och ytbehandling. Under 2020 hade Henkel-koncernen en omsättning på 19,25 miljarder euro och en vinst på drygt 2 miljarder euro. Henkel Norden har ca 350 medarbetare i de fyra nordiska länderna och omsatte 2 miljarder kr under 2020. För mer information om företaget se: www.henkel.se

OM JOBFINDER

Jobfinder, en del av Academic Search International AB, fokuserar på rekrytering och konsultlösningar inom segmentet ”Young Professionals”. Med fingertoppskänsla, ett starkt personligt engagemang samt lång erfarenhet av både rekrytering och uthyrning skapar vi nya möjligheter för kandidater och företag. Vi lägger stor vikt vid förståelse av både uppdrag och kandidater, för att varje tillsättning av uppdrag ska bli genomfört med högsta kvalitet.

OM ACADEMIC SEARCH INTERNATIONAL

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

Malin Clavering - Malin.Clavering@academicsearch.se

Ansök nu