close
Logo

30 May 2020

Övrigt | Skåne | Övrigt |

Konsultuppdrag inom administration och kundtjänst

Är du färdig med dina studier och hungrig på arbetslivserfarenhet? Jobfinder har ständigt spännande tjänster och erbjuder möjligheten utvecklas i olika tidsbegränsade uppdrag för våra kunder inom Administration och Kundtjänst.

Våra uppdrag varierar mellan 3 och 12 månader och erbjuder dig en möjlighet att skapa förståelse för hur företag fungerar och bygga på ditt CV med nyttig erfarenhet. Det ger dig också en chans att lära känna ett företag på djupet och eventuellt påbörja din karriär i företaget genom en anställning.

Din profil

För att snabbt kunna sätta dig in i en ny tjänst och organisation så ser vi att du är nyfiken, intresserad och engagerad samt har en vilja att lära dig.

Som person är du serviceinriktad och prestigelös, du hjälper till med högt som lågt och du kan självständigt driva och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är proaktiv i din kommunikation och flexibel om annat behöver prioriteras. Vidare är du ordningsam och strukturerad samt har lätt att sätta dig in i och förstå kunders önskemål. Då tjänsterna ofta innebär stora kontaktytor är det viktigt att du kan kommunicera på ett pedagogiskt sätt och att du har lätt för att samarbeta och skapa långsiktiga relationer.

Vi ser även att du har följande:

• en akademisk utbildning, inte ett krav men ett stort plus

• 1–3 års relevant arbetslivserfarenhet från del- eller heltidstjänster

• goda kunskaper i Excel

• talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

Så här söker du:

Du ansöker till genom att klicka på länken nedan, där du bifogar personligt brev och CV. Har du frågor beträffande att arbeta som konsult hos Academic Search, så är du varmt välkommen att kontakta Mimmie Swärdén, mimmie.swarden@academicsearch.se

MIMMIE SWÄRDÉN – MIMMIE.SWARDEN@ACADEMICSEARCH.SE

Mimmie Swärdén - mimmie.swarden@academicsearch.se

Ansök nu