close
Logo

16 Sep 2019

Bank/Finans/Försäkring | Stockholm | Övrigt |

Kredithandläggare av Bolån

Vi söker nu erfarna bolånehandläggare för 6 månaders konsultuppdrag med möjlighet till förlängning. Placering i Stockholm.

Vår kund är en digital bank för sparande och investeringar som nu expanderar sin bolåneprodukt och behöver av denna anledning på kort sikt förstärka befintligt team med externa konsulter.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som bolånehandläggare kommer du att vägleda och handlägga kunders förfrågningar om bolån. Kundnöjdhet står alltid i fokus och du skapar individanpassade lösningar utifrån varje kunds förutsättningar. Du blir del av ett team där ni gemensamt jobbar för att ta fram effektiva processer mot svenska marknaden.

Dina främsta arbetsuppgifter är;

  • Hantering av låneansökningar, fatta kreditbeslut, beviljande av låneansökningar och skriva lånelöfte
  • Sammanställning av köpehandlingar, administration av lagfarter och säkerställa utbetalning av lån
  • Ansvara för administration och uppföljning av befintliga kunder

Din erfarenhet

För tjänsten ser vi följande krav:

  • Du har tidigare av arbete med handläggning av bolån
  • Du är flytande i tal och skrift på svenska och engelska
  • Vi ser att du är social, strukturerad, noggrann och en teamspelare
  • Stort plus om du har en bolånecertifiering från Sverige.
  • Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet eller utbildning från mäklar-, ekonomi- eller bankbranschen

Vår kund är ett etablerat bolag i tillväxt där du har stora möjligheter att själv påverka möjligheter framåt!

För att skicka din ansökan

I denna rekrytering samarbetar Evidensia med Jobfinder, en del av Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med Jobfinders gällande integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande, tjänsten kan dock komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Jangenteg på malin.jangenteg@jobfinder.se eller 0736-503151.

Jobfinder är en del av Academic Search International, och fokuserar på talanger med ambition, engagemang och nyfikenhet som vill bygga sin framtida karriär. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med spännande utmaningar på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.jobfinder.se

Följ oss på Linkedin – så tar du del av allt som händer hos oss! https://www.linkedin.com/company/jobfinder-se/?viewAsMember=true

Malin Jangenteg - Malin.Jangenteg@jobfinder.se

Ansök nu