close
Logo

12 Apr 2021

Övrigt | 2.Malmö | Övrigt |

Länsförsäkringar – Rådgivare

Är du en kommunikativ och serviceinriktad person? Trivs du i mötet och samtalet med kund? Då kan du vara den vi söker. Just nu har du möjlighet att bli Kundrådgivare inom skadedjur hos Länsförsäkringar.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta någon dag i veckan fram till sommaren och sen heltid under två månader (juli-aug).

Om rollen

I huvudsak kommer du ge rådgivning inom skadedjurskontroll och hitta lösningar i skadedjursfrågor över telefon och webb. I rollen som kundrådgivare bokar du tid för skadedjurskontroll och sanering, har ett nära samarbete med teknikerna och planeringen av deras kundbesök. Även andra administrativa uppgifter kan förekomma.

Inledningsvis kommer du arbeta med privatkunder, men segmentet kan komma att utvecklas och breddas på sikt.

Placering är i Malmö och i rollen rapporterar du till Chef Process & Kundtjänst.

Uppdraget är på deltid med någon/några dagar i veckan fram till juli och sedan heltid i två månader. Det kan även finnas möjlighet till deltid även efter sommaren.

Din bakgrund

Som kundrådgivare är det viktigt att du har kunden i fokus och har ett genuint intresse av att ge service. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa relationer. Du är lyhörd och har förmågan att förstå både Länsförsäkringar Skånes och kundernas olika behov samt förutsättningar.

Vidare ser vi att du är engagerad och ansvarstagande. Vi ser gärna att du har arbetat med kundbemötande från kundservice, telefonväxel eller callcenter sen tidigare. System- och telefonvana och att kunna skriva och tala svenska är krav för den här tjänsten.

Oavsett om du kommer från skadedjursbranschen eller ej, kommer vi att se till att du får en gedigen introduktion och utbildning. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang.

Länsförsäkringar – en unik arbetsgivare!

Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag i Stockholm. Det finns många möjligheter inom vår bolagsgrupp, bank och försäkring är mycket mer än du tror.

Vill du vara en del av något större?

Vi ägs av våra kunder och vi delar deras vardag. Vi drivs av att förenkla vardagen och öka tryggheten för dem. Vi gör det genom att erbjuda marknadsledande produkter och tjänster inom bank och försäkringar samt investeringar i vårt gemensamma samhälle.

Tillsammans är vi starka

Vi jobbar tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppens och bolagets.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss

http://lansforsakringar.se/privat/om-oss/jobba-hos-oss/

För att ansöka till tjänsten

Länsförsäkringar samarbetar med Jobfinder (del av Academic Search International) i denna rekrytering. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg, tack för din förståelse!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Emmy Olsson på 073 650 31 55 eller emmy.olsson@academicsearch.se

Vi intervjuar löpande, så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Emmy Olsson - emmy.olsson@academicsearch.se

Ansök nu