close
Logo

11 Aug 2020

Stockholm | Inköp |

Logistic Coordinator

Älskar du choklad och vill vara del av ett spännande välkänt företag? Lindt behöver nu förstärka sitt team med en analytisk, kommunikativ och detaljorienterad person till rollen som Logistik Koordinator. Låter det som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan idag! Sista ansökningsdag är 6e augusti.

Om rollen

I den här rollen kommer du att arbeta med varierande uppgifter. Du kommer att ansvara för kundservicerelaterade ärenden med fakturahantering, claims-rapporter och orderläggning, men även göra vissa analyser, sammanställa rapporter, felsöka samt leda dagliga möten med logistik teamet. Du kommer att tillhöra en trevlig avdelning med sociala och drivna medarbetare som gillar att ha kul tillsammans både under och efter arbetstid.

Din profil

Till rollen som Logistic coordinator söker vi framförallt dig som är en ansvarstagande, detaljorienterad och kommunikativ person som motiveras av att få bli en viktig medlem i ett högpresterande team. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har arbetat i en liknande roll tidigare. Utöver detta är det positivt om du är teknisk intresserad och gillar att ligga i framkant när det kommer till digitalisering. Har du erfarenhet from SAP/ERP, felsökning/IDocs samt Power Bi är det också mycket meriterande.

För att lyckas och utvecklas i rollen ser vi även att du;

• Har en kandidatexamen inom relevant utbildning

• Har erfarenhet av supply chain relaterad tjänst, minst 2 år

• Är en van Excelanvändare som kan hantera pivottabeller, grafer etc

• Talar och skriver flytande engelska och svenska, finska är meriterande.

Din ansökan

Lindt samarbetar i denna rekrytering med Jobfinder. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Seniorkonsult, Tobias Albrektsson på tobias.albrektsson@academicsearch.se Vi ser fram emot din ansökan innan sista ansökningdatum 6e augusti.

All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

Om företaget

Sedan 1845 har Lindt förtrollat chokladälskare över hela världen. Under de 170 år som Lindt har funnits, så har företaget tillverkat choklad och chokladrelaterade produkter, inget annat. Generationer av engagerade, fantasifyllda och uppfinningsrika medarbetare har byggt företaget till vad det är idag: ”The world’s leading producer of premium chocolate”.

I Norden har Lindt under de senaste 10 åren lyckats förändra chokladmarknaden fundamentalt. I Sverige har Lindt utvecklats från att ha varit en nischaktör, till att bli den näst största leverantören inom chokladkakor och praliner. I övriga Norden är Lindt ett av de snabbast växande chokladföretagen. Vi som arbetar på Lindt är stolta över vårt varumärke och anser att Lindt är den klarast lysande stjärnan inom kategorin premiumchoklad.

Jobfinder är en del av Academic Search International och fokuserar på talanger med ambition, engagemang och nyfikenhet som vill bygga sin framtida karriär.

Academic Search International och Jobfinders idé är att förena de mest lämpade personerna med spän-nande utmaningar på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer.

www.jobfinder.se

www.academicsearch.se

Följ oss på Linkedin – så tar du del av allt som händer hos oss!

https://www.linkedin.com/company/academic-search-international2/

https://www.linkedin.com/company/jobfinder-se/?viewAsMember=true

Tobias Albrektsson - tobias.albrektsson@jobfinder.se

Ansök nu