close
Logo

29 Nov 2023

Milwaukee – Account Manager

Milwaukee växer inom kategorin Handverktyg och Förvaring

Vill Du bli en del av vårt växande team på MILWAUKEE® och vår tillväxtresa? Har du en vinnande attityd och brinner för att utveckla starka relationer?

 

Vilka är vi?

TTI är ett av världens ledande företag inom design, utveckling och marknadsföring av elverktyg, trädgårdsmaskiner och golvvård samt tillbehör till dessa, till både konsumenter, proffs och industrikunder. Produkterna marknadsförs till branscher inom bygg, trädgård, renovering och inredning. TTI-koncernens strategiska fokus på starka varumärken, innovativa produkter och enastående människor?är ett viktigt inslag i vårt kulturella DNA. Dessutom ser vi alltid våra kunder som partners och vi gör allt för att stötta deras verksamheter. TTI har globalt sett över 51 500 medarbetare och 2021 var omsättningen drygt 13,2 miljarder USD.

Techtronic Industries Nordic, med drygt 380 anställda och huvudkontor i Köpenhamn säljer främst varumärkena?MILWAUKEE®,?Ryobi®?och?AEG®?i Norden samt Baltikum.?Läs mer om TTI här:?TTI Group?-?Working at TTI

MILWAUKEE® är branschledande inom elverktyg för professionella användare. Med ett stort engagemang för kunders behov fokuserar MILWAUKEE® ständigt på att leverera innovativa, branschspecifika lösningar som hjälper användaren att arbeta snabbare och smartare.

Under de senaste åren har TTI upplevt en stark tillväxt, inte minst i varumärket MILWAUKEE®. Vi expanderar nu våra team ytterligare och söker därför en ersättare till vår säljare, som får ny roll inom bolaget. Vi söker därmed en Account Manager som ska ansvara för att hjälpa våra kunder växa sin affär på handverktyg & förvaring och accelerera MILWAUKEE®´s tillväxt.

 

Om tjänsten

Din uppgift är att sälja våra produkter till befintliga och nya återförsäljare, i länen Västra Götaland, Dalsland, Skaraborg, Halland och delar av Jönköping. Din bostadsort är inom distriktet.

 

MILWAUKEE® utvecklar och tillverkar ett brett sortiment av innovativa premiumprodukter inom handverktyg, så som vattenpass, mätverktyg, tänger, knivar, förvaringssystem och mycket mer. Sortimentet växer kraftigt i takt med våra kunders behov. Genom att erbjuda handverktygs- och förvaringslösningar till samma målgrupper som vi når via våra batteridrivna elverktyg är vårt mål att etablera MILWAUKEE® som den ledande leverantören inom handverktyg och förvaring mot den professionella marknaden.

 

Med din kunskap om marknaden och din passion för att skapa nöjda kunder är din huvuduppgift att utveckla MILWAUKEE® affären på handverktyg och förvaring tillsammans med nya och befintliga återförsäljare inom distriktet.

Arbetet innebär att planera och genomföra införsäljning, exponering och utbildning hos våra återförsäljare. Du kommer att delta på lokala och nationella mässor och event och ansvarar för egen budget och distriktsplanering.

Du förväntas inta en drivande och ledande roll för att skapa fortsatt tillväxt hos våra återförsäljare.

 

Du kommer att ingå i det svenska MILWAUKEE® säljteamet som under hösten kommer bestå av mer än 70 personer i varierande roller där en viktig framgångsfaktor är ett brett och gott samarbete.

 

Du blir en del av ett nyetablerat nordiskt handverktygs- och förvaringsteam och rapporterar till Sales Manager Handtools & Storage Sverige.

 

 

Övriga uppgifter:

• Planera och genomföra sälj- och marknadsaktiviteter, inklusive deltagande i lokala/nationella säljevent, mässor, etc.

• Hjälpa våra kunder att förstå fördelarna med våra produkter genom utbildning och demodagar

• Skapa och optimera butiksdisplayer, följa upp kundbehov och supporta våra kunder i sin ambition att växa

• Implementera och följa upp säljplaner och budgetar samt genomföra relevant analys och rapportering

 

Vilka kvalifikationer söker vi på vår kollega?

Du bör ha en stark kunskap om produkter och kunder inom handverktyg och/eller förvaring och marknaden.

 

• Du är praktiskt lagd, kreativ och hungrig som säljare

• Du inger förtroende och drivs av nöjda kunder

• Du har en hög energinivå, älskar utmaningar, och trivs med att lära dig vår ständiga ström av nya tekniska lösningar

• Du är målorienterad, självmotiverad, har viljan att lyckas och är inte rädd för förändringar

• Du planerar din arbetsdag effektivt, vilket innebär att både arbeta självständigt och i ett team

• Du smittar andra med din entusiasm för produkter och vill bidra till att skapa tillväxt

• Vi förväntar oss att du behärskar svenska väl och har en god kunskap i engelska.

Du behärskar också MS Office väl och har en bra kunskap om CRM-system

 

Tjänsten utgår från hemmakontor och din tid spenderas mestadels på fältet. Jobbet kräver en del tjänsteresor med övernattning, kan även vara utomlands. Din bostadsort är någonstans inom regionen.

 

Vad kan vi erbjuda?

En spännande och utvecklande arbetsplats med ett brett spektrum av människor med olika erfarenheter. Trots olika bakgrund och internationaliteter har vi en sak gemensamt, nämligen vår ambition och passion för att arbeta med kunder och försäljning. Vi förväntar oss inte att du ska vara en expert men med nyfikenhet och driv kommer vi att investera mycket i ditt lärande och utveckling. Hos oss arbetar du digitaliserat vilket underlättar det dagliga arbetet och ge dig möjlighet till en effektiv vardag. Vi litar på dig och eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet. Vi är en liten jätte inom vår bransch men vår företagskultur rymmer ett desto större hjärta! Våra förmåner är ett sätt att främja din hälsa samt visa vår uppskattning. Så förutom marknadsmässiga löner erbjuder vi därför alla våra anställda:

• Sjukvårdsförsäkring

• Friskvårdsbidrag

• Ålderspension

• Familjepension

• Omställningsförsäkring

• Bonus

 

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Milwaukee med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på länken ”Ansök nu” som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV.

Vi vill gärna ha din ansökan snarast möjligt, då urval och intervjuer kan ske löpande. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg, tack för din förståelse!

Vid frågor kan du kontakta antingen Seniorkonsult Malin Borg eller Researcher Betty Holmberg på Academic Search International. Malin når du på 070 650 31 05 eller malin.borg@academicsearch.se och Betty når du på 070 165 31 04 eller betty.holmberg@academicsearch.se.

 

Om Academic Search

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE

 

Vi ser fram emot att höra av dig!

 

Malin Borg - malin.borg@academicsearch.se

Ansök nu