close
Logo

31 Mar 2023

Modity – Junior Portföljförvaltare Gas

Modity söker nu dig som har ett genuint intresse för energibranschen och vill bli en del av vår portföljförvaltning som arbetar med kunden i fokus!

 

Ditt uppdrag – Portföljförvaltare

Som junior portföljförvaltare kommer du att ingå i affärsområdet gas. Teamet består av portföljförvaltare och kundansvariga. Enkelt arbetar vi inom fyra områden; försäljning, portföljhantering, analys och produktutveckling. Våra specialister ger råd och tar fram lösningar som gör kundens komplexa energiaffär bättre, enklare och effektivare. Branschens utmaningar för ett möjliggörande av en övergång till en fossilfri värld är centralt.

 

Modity bemannas bland annat av seniora portföljförvaltare, handlare, affärsutvecklare, analytiker samt digitala utvecklare, som tillsammans arbetar fram de produkter och tjänster som vi levererar till våra kunder. Du kommer att vara starkt bidragande i vårt dagliga förvaltningsuppdrag inom affärsområdet gas, samt kunna vara drivande i vår digitala omställning och processförbättring.

Du kommer vara en central person för vår biogashantering och biogashandel samt effektivisering av verktyg och processer för hela gasaffären och dess gränssnitt.

 

Teamet arbetar direkt på uppdrag av kunden; energibolag, industribolag och elproducenter.

Du kommer befinna dig i en stimulerande front-office miljö i direkt anslutning och i nära samarbeten med fysisk och finansiell handel. Här finns goda möjligheter att utvecklas inom energi och finans.

 

Tjänsten är heltid och du arbetar från vårt kontor i centrala Lund.

 

Din profil

Du som söker har relevant eftergymnasialutbildning och ett par års arbetslivserfarenhet inom liknande roll. Kvalificerad erfarenhet av gasmarknaden och/eller portföljförvaltning är meriterande likaså IT-kompetens.

 

Vi värdesätter hög social kompetens och god kommunikativ förmåga, då arbetet innebär många kontakter, både internt och externt.

 

Som person är du prestigelös, har en stark egen drivkraft samtidigt som du är strukturerad och noggrann. Du är lyhörd och tycker det är spännande att hålla dig uppdaterad om omvärlden, trender och andra faktorer som kan omsättas till affärsmöjligheter. Att trivas med att samarbeta i team och uppnå mål tillsammans är en förutsättning.

 

Moditys erbjudande

Vårt mål är att hjälpa våra kunder genom att förbättra deras energiaffär. Att fortsatt vara relevanta i en bransch i stor omställning kräver nytänk och problemlösning. Specialistkompetens, öppenhet och närvaro är redskapen, liksom nyfikenhet och ett vidare perspektiv. Resultatet är att kunderna kan koncentrera sig på sin kärnverksamhet och nå sina mål. Detta nära samarbete leder till större gemenskap, större kunskap och skapar ett starkare team. Det är som ett team Modity blivit en av Sveriges ledande energihandlare. Vi strävar efter att tänka nytt och ha kul tillsammans. På Modity finns det plats att utvecklas.

 

Ansökan

Modity samarbetar i den här rekryteringen med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på knappen ”Ansök nu” som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar ett personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med Academic Searchs Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Det innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Researcher Johanna Ohm, 070 165 31 65, johanna.ohm@academicsearch.se eller ansvarig konsult i uppdraget Petra Alwén, 076 536 80 12, petra.alwen@academicsearch.se.

 

Vi tillämpar ett löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart du har möjlighet. Välkommen in med din ansökan!

 

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer.

 

 

Johanna Ohm - johanna.ohm@academicsearch.se

Ansök nu