close
Logo

21 Mar 2019

Varuhandel | Annan region | Stockholm | Marknad/Kommunikation/Försäljning | Rekrytering

Normark – Social Media & Marknadskoordinator

Normark Scandinavia AB är en ledande distributör av sportfiske, jakt och utelivsprodukter i Sverige. I produktportföljen finns flera av världens mest kända varumärken inom dessa segment ex.v. Rapala, Storm, Sufix, Shimano, G. Loomis, Blaser, Mauser, CZ, Gamo, Zeiss, A-Tec, FAIR, Lapua, Easyhit, Plano, VMC, och LuhrJensen. Normark Scandinavia ingår i världsomspännande koncernen Rapala VMC Group. Koncernen distribuerar egna samt andras produkter genom egna distributionsnät i USA och Kanada, Europa, Asien och Sydamerika.

Normark har gjort en satsning på sociala medier de senast åren och har tagit en ledande position i branschen genom en modern plattform och ett starkt nätverk av influencers, Normarks egna Pro Guides. Vi söker nu en ny medarbetare som ska fortsätta att utveckla och driva marknadsföring primärt genom sociala medier, både mot företagskunder och slutkonsumenter. Tjänsten utgår från det svenska kontoret i Malung.

Om rollen

Som Social Media & marknadskoordinator säkerställer du att Normark har en proaktiv och modern sociala medier funktion. Du driver de kommunikativa plattformarna på sociala medier i syfte att driva engagemang och trafik. Du förväntas bidra i arbetet med den sociala strategin och framtida satsningar, planer som du sedan exekverar. Du ser till att arbetet med sociala medier håller den senaste och relevantaste expertisen inom hantverket. Du är också den primära kontaktpersonen till Normark globalt rörande sociala medier i Sverige.

Tillsammans med dina kollegor på marknadsavdelningen kommer ni att genomföra kampanjer där flera olika kommunikationsdiscipliner ingår, allt för att nå maximal effekt. Du kommer att arbeta nära Normarks influencers där du också är ansvarig för skapande av olika typer av marknadsmaterial, både tryck och rörligt. Det innebär att du kommer att bygga ett brett kontaktnät såväl internt, som externt, med samarbetspartners och byråer.

Främsta ansvarsområden

 • Säkerställa rätt användning av social media för optimal marknadsföring av våra varumärken i Sverige
 • Rådge ledningen gällande framtida strategi inom social media
 • Att skapa rörligt material tillsammans med våra influencers (Pro Guides) för att driva produktkampanjer och nylanseringar
 • Skapa tryckmaterial för produktkampanjer och nylanseringar
 • Kontaktperson för Sverige i dialog med andra marknader i relaterade frågor

Din Profil

Vi ser att du är en positiv och social person som har lätt att bygga och behålla relationer. Vidare är du är en kreatör och en doer som driver ditt område självständigt. Att du har ett intresse för fiske&jakt och viss produktkännedom ser vi som en självklarhet.

 • Gymnasial utbildning
 • 2-5 års relevant arbetslivserfarenhet
 • Mycket goda kunskaper i sociala mediekanaler och publiceringsverktyg som Falcon eller liknande
 • Säker användare av publiceringsverktyg som Magento och WordPress
 • Grundläggande kunskaper inom foto/Film samt redigering
 • Grundläggande kunskaper inom in design el dylikt för skapande av tryck- eller onlineannonser
 • Intresse och kunskaper inom Fiske & Jakt
 • Goda engelskkunskaper i både tal och skrift

Tjänsten är placerad på Normark Skandinavia ABs kontor i Malung. Viss flexibilitet kan erbjudas för pendling. Resor med övernattning ingår i tjänsten.

Din ansökan

Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

Vill du veta mer får du gärna kontakta Academic Search rekryteringskonsulter: Carlotta Lilieblad carlotta.lilieblad@academicsearch.se

Vi intervjuar löpande, så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Varumärket Jobfinder tillhör Academic Search International, är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Rekrytering, Executive Search & Interim Management. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

*M

Carlotta Lilieblad - carlotta.lilieblad@academicsearch.se

Ansök nu