close
Logo

16 May 2022

Energi/Miljö | 2.Malmö | Övrigt |

ONE Nordic – Mätingenjör

Är du en ansvarsfull och självständig person med erfarenhet av elteknik? Vill du arbeta i en samhällsviktig verksamhet i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas? Då är detta något för dig!

ONE Nordic är en av Sveriges ledande aktörer inom området smarta mätare. Vi hjälper energiproducenter, energidistributörer och energianvändare att hitta lösningar som lever upp till Energimarknadsinspektionens nya krav för att påskynda utvecklingen mot smartare elnät och främja nya energitjänster.

ONE Nordic växer inom det Mättekniska området och behöver förstärka vår organisation för att möta den ökande efterfrågan på våra tjänster och tillvarata de möjligheter som uppkommer. Vi söker en ansvarsfull och självständig Mätingenjör till våra projekt.

Arbetsbeskrivning

Som mätingenjör genomför du mättekniska uppdrag på högspänning upp till 130 kV mätning och specialmätning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är verifiering av mätsystem, egenkontroller, nyuppsättning, idrifttagning och felavhjälpning av mätteknisk utrustning i fält, planering, inköp av material samt utförande av ombyggnationer. Kan även förekomma störningsmätningar, specialmätningar samt en del utrednings- och beräkningsarbeten inom området mätsystem.

Du utgår från hemmet, med Skåne som din region och arbetar självständigt med att planera din arbetsdag.

Tjänsten kräver B-körkort. I tjänsten kan det förekomma resor med övernattning.

Inom ditt arbetsområde ansvarar du för att SWEDAC:s krav för ackrediterat kontrollorgan följs.

Vem är du?

Du är högskoleingenjör eller gymnasieingenjör eller innehar motsvarande arbetslivserfarenhet tillsammans med en elteknisk grundutbildning. Du har erfarenhet av låg- och högspänningsanläggningar, mättekniskt arbete, problemlösningar och kommunikation.

Vana att arbeta med anläggningsdokumentation och provning av mät/kontrollutrustning i ställverksmiljöer ses som meriterande.

Som person är du driven och självständig och agerar på ett förtroendegivande sätt till kund.

Det är också viktigt att du har en god förmåga att ta egna initiativ, har ett stort engagemang i ditt arbete samt har en service- och affärsinriktad inställning till arbetet. För rätt person erbjuds ett fritt arbete med stora möjligheter att påverka och utvecklas tillsammans med ONE Nordic.

B-körkort är ett krav och att du talar och skriver svenska flytande.

Vad kan ONE Nordic erbjuda dig?

Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

– Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget

– Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde

– Attraktiva medarbetarförmåner

– Frihet under ansvar

– Stimulerande arbetsmiljö samt ett lokalt ansvar och mandat

Din ansökan

ONE Nordic samarbetar i den här rekryteringen med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

Vill du veta mer om tjänsten får du gärna kontakta Rektryteringskoordinator Clara Herbertsson, clara.herbertsson@academicsearch.se, 070 367 60 61 Researcher Johanna Ohm, johanna.ohm@academicsearch.se, 070 165 31 65

Om ONE Nordic

ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och bygger ”Det nya energisamhället”.

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av underhåll, entreprenader och tekniska konsulttjänster inom energis- och industrisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att underhålla, bygga, utveckla, modernisera och optimera kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energianläggningar. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö. Läs mer på?www.one-nordic.se.

Clara Herbertsson - clara.herbertsson@academicsearch.se

Ansök nu