close
Logo

5 Feb 2023

ONE Nordic – Verksamhetsstöd mobila lösningar

Är du en teknikintresserad person med ett naturligt driv för service? ONE Nordic söker nu till en helt nyinrättad roll efter en IT-kunnig, kommunikativ och serviceminded kollega som drivs av att hjälpa andra människor och som är problemlösaren som säkerställer att tekniken i alla lägen är på kollegornas sida.

 

ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och bygger ”Det nya energisamhället”. De hjälper energiproducenter, distributörer samt energianvändare att bygga, underhålla, uppgradera, modernisera och optimera sina anläggningar. Du blir en viktig nyckelspelare i ONE Nordics organisation för att de ska kunna fortsätta hålla en hög servicenivå och göra bra affärer.

 

Om rollen

ONE Nordic har en serviceapp som står inför en omfattande utveckling. För såväl den nuvarande som den så småningom nya appen behöver ONE Nordic en teknikintresserad och serviceorienterad person som ge support, göra felsökningar, löpande vara engagerad i utveckling, hålla utbildningar för att säkra största möjligaste nytta med appen.

 

Appen är det centrala navet för hantering av de olika uppdrag som ONE Nordic tar sig an. När du hör ord som ”integration”, ”för litet minne”, ”mottagande system”, ”teknisk felsökning” skall du känna att du blir påslagen och vill sätta tänderna i detta! Appen är ett centralt verktyg för ONE Nordics montörer ute på fältet, således kommer du ha mycket kontakt med dessa. Appen är helintegrerat med ONE Nordics affärssystem. Du tar rollen som systemförvaltare för appen.

 

Du kommer att ingå i ett vältrimmat och kompetent team på 15 personer, varav de personer som driver själva utvecklingen av appen också arbetar. Du rapporterar till chef för IT och Verksamhetsutveckling. Tjänsten är placerad vid ONE Nordics huvudkontor i Hyllie, Malmö. Resor inom Sverige förekommer ca 1-3 dagar/månad, vilka planeras flexibelt och med god framförhållning.

 

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

 • Identifiering och dokumentation av problem, behov och möjligheter kopplat till arbetssätt och systemstöd
 • Framtagande av utbildningsmaterial samt genomförande av utbildningar kopplat till systemen
 • Stöttning av verksamheten i arbetssätt och tillhörande systemstöd
 • Sparring, analys och utveckling av verksamheten avseende arbetssätt för att optimera affären, fullt nyttjande av komplett systemstöd osv

 

Erfarenhet och utbildning

För att trivas och lyckas i den här rollen behöver du ha:

 • Förståelse och ett stort intresse för system och teknik, främst med fokus på användarbarhet och funktionalitet
 • Förståelse för hur effektiva och välfungerande system direkt hänger samman med att verksamheten fungerar
 • Tidigare erfarenhet från en support/koordinatorroll inom IT
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Obehindrade språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

 

Den vi söker

Som person är du kommunikativ och trivs i en pedagogisk roll där du har daglig kontakt med många olika människor och är delaktig i utbildningar. Vidare är du proaktiv och initiativtagande, likaså prestigelös och redo att hoppa in där det behövs. Att du är självgående och har förmågan att på egen hand navigera dig rätt i organisationen är av största vikt för att lyckas i rollen. Det är också viktigt att du är uthållig och har förmågan att slutföra dina uppgifter. Då du kommer att ha många kontaktytor, såväl inom som utom organisationen, krävs affärsmässighet och god samarbetsförmåga.

 

ONE Nordics erbjudande

Var med och utveckla ONE Nordic! ONE Nordic är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. De vill hela tiden utvecklas och bli ännu bättre. För att nå dit behöver de kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. ONE Nordic är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

 

ONE Nordic erbjuder:

 • Utvecklingsmöjligheter inom företaget
 • Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
 • Attraktiva medarbetarförmåner
 • Frihet under ansvar
 • Stimulerande arbetsmiljö

 

ONE Nordic

ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och bygger framtidens hållbara energisamhälle tillsammans med våra kunder. Vi bygger, planerar och underhåller energibranschen. Kort och gott kan man säga att vi ser till att energin når befolkningen och industrin, nu och i framtiden. ONE-Nordic har idag ca 1 200 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö. Läs mer på www.one-nordic.se

 

ONE Nordics företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

 

Din ansökan

ONE Nordic samarbetar med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Seniorkonsult Per Malmberg +46 (0)701 653 100, per.malmberg@academicsearch.se eller Researcher Lukas Grönroos, lukas.gronroos@academicsearch.se, 070 650 31 39.

 

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Urval sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan så snart du får möjlighet.

 

Per Malmberg - per.malmberg@academicsearch.se

Ansök nu