close
Logo

16 May 2022

Optik | 1.Stockholm | Ekonomi/Finans | Inköp |

Oscar Magnuson Spectacles – Inköpsekonom/administratör

Vi söker en kreativ och analytisk person med högt kommersiellt driv som är redo att axla en roll som Inköpsekonom/administratör på Oscar Magnuson Spectacles! Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i en roll med stor bredd och variation? Bolaget erbjuder dig en entreprenöriell miljö där du som medarbetare har stor påverkningsgrad och får chansen att vara med på en spännande tillväxtsresa!

Om rollen

I rollen som inköpsekonom och administratör får du chansen att vara länken mellan inköp och ekonomi, i en bred roll med mycket stort framtidsfokus. Du kommer arbeta med ett självständigt ansvar för de ekonomiska delarna inom hela inköpsprocessen, såsom kvantiteter, nyckeltal, försäljningssiffror, forecasts, uppföljning mm.

Du ska kunna skapa och hantera produktkalkylering för att lättare kunna ta rätt strategiska och taktiska inköpsbeslut.

I rollen ingår också ekonomiska arbetsuppgifter såsom;

  • Fakturahantering, leverantöreskontra eller kundreskontra
  • Ansvarig för relation gentemot redovisningsbyrå, samt kontakt med leverantörer.
  • Finansiell uppföljning

Din bakgrund och erfarenhet

För att lyckas i rollen som Inköpsekonom/Administratör tror vi att du har några års arbetslivserfarenhetav ovan beskrivna arbetsuppgifter.

Vidare behärskar du Officepaketet alternativt motsvarande Google verktyg väl och har goda kunskaper i Excel/Sheets. Du har lätt för att ta till dig affärssystem som är vanligt förekommande inom inköps och ekonomiområdet och har du tidigare erfarenhet av FortNox är det meriterande.

Att du kommunicerar obehindrat i tal och skrift såväl på svenska som i engelska är ett kravför tjänsten. Talar du Franska, Italienska eller Tyska är det meriterande.

Du som person

Vi ser att du är en strukturerad och ansvarstagande person som är självständig i ditt arbete. Du ska ha lätt för att skapa förtroende både mot kunder och leverantörer. I din arbetsroll är du flexibel och effektiv.

Oscar Magnuson Spectacles är ett litet företag, och det är viktigt att du trivs i en arbetsmiljö där alla i ett team bidrar. Du trivs i en föränderlig miljö med högt tempo och positiv stämning.

Du räds inte att vara operativ men kan ändå ta strategiska beslut och vill växa med bolaget – då bolaget är i en expansiv fas.

Du får gärna ha ett intresse av mode, konst och kultur då det genomsyrar vår organisation och kommunikation.

Din ansökan

Oscar Magnuson Spectacles samarbetar i den här rekryteringen med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på knappen ”Ansök nu” som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar ett personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med Academic Searchs Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Det innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

Du är välkommen att kontakta ansvarig Konsult Maja Frick på telefonnummer 0737 46 21 43 eller via maja.frick@academicsearch.se för eventuella frågor om processen, tjänsten eller Oscar Magnuson Spectacles. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna tjänsten omgående.

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se.

Maja Frick - maja.frick@academicsearch.se

Ansök nu