close
Logo

8 Oct 2021

Bygg/Fastighet | 1.Stockholm | Lön |

Otis AB – Löne- & HR administratör (Start ASAP)

OTIS är världens största tillverkare av hissar, rulltrappor och rullramper. Vi fortsätter att leda den bransch som vi skapade för mer än 167 år sedan. Framgången beror på vår banbrytande och kreativa anda, en innovationskultur och självklart våra kunders förtroende för oss. Kanske är det DU som är vår nästa payroll och HR admin OTIS-familjen?

Har du några års erfarenhet som löne- och HR-administratör och söker en spännande utmaning? Detta internationella företag söker en driven och engagerad administratör som vill arbeta operativt och proaktivt. Här erbjuds du en central roll där du kommer utmanas och utvecklas i takt med företaget.

Start ASAP – 12 månader med möjlig förlänging eller anställning. Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Otis AB och du anställs direkt hos företaget på en visstidsanställning på minst 12 månader.

Om rollen

Som löne- och HR-administratör har du en bred och central roll i företaget. Ditt ansvarsområde kommer bland annat inkludera förberedelse och insamling av underlag inför lönekörning som du sedan lämnar över till en extern partner. Dessutom ska du se till att löner och olika ersättningar blir registrerade korrekt och i tid i lönesystemet. Du genomför självständigt löneadministrationen och beräknar löner för alla kategorier av anställda som består av både tjänste- och kollektivanställda. Du läser, tolkar och tyder kollektivavtal i samband med förberedelse av löneunderlag. Du är även delaktig i att agera stöd och support ut mot organisationen gällande lön och andra HR-relaterade frågor. Utöver löne- och HR-administration kommer du ha en central roll i att dokumentera och ta fram processer samt processkartor över lönekörningen och HR admin. i Sverige. Därav ser vi att du trivs i en föränderlig miljö där du får arbeta med olika förbättringsprocesser.

Din bakgrund

• Minst 3-5 års erfarenhet eller mer, som löne- och HR-administratör.

• Erfarenhet av att arbeta i ett HRM-system, exempelvis Workday, SuccessFactor, Workday eller liknande

• Erfarenhet vid rekryteringsprocesser och administration är en fördel.

• Erfarenhet av att arbeta i ett lönesystem som Hogia Lön+, Visma, Aditro, eller motsvarande

• En fördel, erfarenhet av arbete hos lönesystemsleverantör, lönesupport, konsulthus, shared servicecenter.

• Intresse och fallenhet för att parallellt jobba i olika IT system, interna och externa.

• Goda kunskaper i Excel och beräkningar

• Flytande kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska.

• Nordisk erfarenhet en fördel.

För att trivas i rollen ser vi att du som person är nyfiken och motiveras av att sätta igång och driva idéer och projekt framåt. Du är inte rädd för att testa dig på nya tillvägagångssätt samt tycker det är stimulerande att bidra med förbättringar. Samtidigt tror vi att du är en strukturerad person med en förmåga att prioritera rätt saker i tid, även då tempot är högre. Du är duktig på att hålla tidsramar och är mån om att arbeta tills jobbet är gjort. Vidare ser vi att du får energi av att umgås med nya människor och trivs med att ha många kontaktytor

Varför OTIS?

Otis är en stark global aktör och vi är ett av värdens 500 största företag. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter för medarbetare som levererar resultat!

Otis är världens största tillverkare av hissar, rulltrappor och rullramper. För arkitekter och konstruktörer, byggherrar och fastighetsägare är Otis världsledande på att förflytta människor. Otis tillverkar, installerar, moderniserar, underhåller och reparerar hissar, rulltrappor och rullramper, men hjärtat i verksamheten är problemlösning. Det spelar ingen roll om en kund behöver ett sofistikerat hissystem för världens högsta byggnad eller en enkel hiss till ett tvåvåningshus – vi kommer att leverera en så säker och tillförlitlig lösning som möjligt. Otis har verksamhet i mer än 200 länder och är ca 58 000 anställda. Otis i Sverige omsatte 232 msek 2018 och har 130 anställda.

Din ansökan

Otis samarbetar i denna rekrytering med Academic Search International. Du ansöker via ”Ansök nu” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg och ej genom andra kanaler. Tack för din förståelse! Vid frågor angående positionen och processen är du välkommen att kontakta Emilia Bergström, emilia.bergstrom@academicsearch.se

Vi intervjuar löpande med tillsättning snarast möjligt så skicka in din ansökan redan idag!


Om Academic Search

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search & Interim Management. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

Emilia Bergström - emilia.bergstrom@academicsearch.se

Ansök nu