close
Logo

1 Apr 2020

Bygg/Fastighet | Stockholm | Stockholms län | Ekonomi/Finans |

PEAB – Traineeprogram för Ekonomer, Stockholm

Vill du starta din framtida karriär med Peabs Traineeprogram för Ekonomer 2020? Hos oss blir du del av en gemenskap med engagerade kollegor och en värderingsstyrd organisation.

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning på 51 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om programmet

Hos oss möter du varierande och utvecklande uppgifter i en miljö där vi sätter människan i fokus. Programmet sträcker sig över 18 månader och innehåller flera olika moduler med tyngdpunkt inom redovisning men det inkluderar också andra avsnitt så som rotation inom kund & leverantörsreskontra, projekt & analys, samt till vår produktion relaterade controlleruppgifter. Med programmet erbjuder vi dig en unik plattform med stora interna kontaktytor för att över tid vidareutvecklas till en fullfjädrad ekonom inom bygg- och fastighetsbranschen. Du får stöd av funktionschefer i ditt dagliga arbete och har en kontinuerlig uppföljning tillsammans med din mentor där du aktivt formar din egen utveckling och karriär.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Vi vill ha dig!

För att lyckas och utvecklas hos Peab tror vi att du är en ödmjuk, ansvarstagande, pålitlig och driven person som delar vår ambition att skapa ett hållbart samhälle. Du har en akademisk utbildning med inriktning mot redovisning och finansiering följt av ett till två års relevant arbetslivserfarenhet. Med din erfarenhet har du förmågan att balansera noggrannhet och effektivitet samt har en stresstålighet och medvetenhet för att hantera arbetstoppar. Du är mån om att själv vilja bidra till din egen utveckling samtidigt som att du är tålmodig och långsiktig.

Läs mer om att utvecklas inom Peab:

https://peab.se/jobba-och-utvecklas/

Se en film om hur det är att vara trainee inom ekonomi hos Peab:

https://www.youtube.com/watch?v=lJWesiYwkZI

Peab fyller 60 år, se den uppmärksammade jubileumsfilmen:

https://youtu.be/UVGUKPWj8dY

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobfinder, en del av Academic Search International. Vi vill gärna ha din ansökan tillsammans med CV och motivation till varför just Peabs Traineeprogram för Ekonomer är intressant för dig. Programmet startar våren 2020 och har placering i Stockholm.

Vår rekryteringsprocess

Efter vi mottagit din ansökan till programmet genomför vi en bedömning mot uppställda kriterier för programmet. Om dessa uppfylls skickas en länk via email där du får instruktioner för att genomföra ett kapacitets- och personlighetstest. Efter detta steg sker intervjuer hos Jobfinder och ett vidare urval presenteras därefter till Peab som genomför sina slutliga intervjuer under november. Efter referenstagning avser vi att slutligen erbjuda anställning till utvalda kandidater under december. Samtliga sökande kandidater kommer att få återkoppling snarast möjligt för att säkerställa en transparent behandling av din ansökan. Vi strävar efter en fördomsfri rekryteringsprocess med fokus på kompetens, värderingsgrund och mångfald.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Malin Jangenteg via email malin.jangenteg@jobfinder.se, alternativt 073-650 31 51.

Jobfinder är en del av Academic Search International, och fokuserar på talanger med ambition, engagemang och nyfikenhet som vill bygga sin framtida karriär. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med spännande utmaningar på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.jobfinder.se

Följ oss på Linkedin – så tar du del av allt som händer hos oss! https://www.linkedin.com/company/jobfinder-se/?viewAsMember=true

*M

Malin Jangenteg - malin.jangenteg@jobfinder.se

Ansök nu