close
Logo

20 Apr 2019

Bygg/Anläggning/Fastighet | Stockholm | Ekonomi/Finans | Rekrytering

PEAB – Traineeprogram för Ekonomer, Stockholm

Vill du starta din framtida karriär med Peabs Traineeprogram för Ekonomer 2019? Hos oss blir du del av en gemenskap med engagerade kollegor och en värderingsstyrd organisation.

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning på 51 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om programmet

Hos oss möter du varierande och utvecklande uppgifter i en miljö där vi sätter människan i fokus. Programmet sträcker sig över 18 månader och innehåller flera olika moduler med tyngdpunkt inom redovisning men det inkluderar också andra avsnitt så som även bl.a. rotation inom kund & leverantörsreskontra samt till vår produktion relaterade controlleruppgifter. projekt & analys. Med programmet erbjuder vi dig en unik plattform med stora interna kontaktytor för att över tid vidareutvecklas till en fullfjädrad ekonom inom bygg- och fastighetsbranschen. Du får stöd av funktionschefer i ditt dagliga arbete och har en kontinuerlig uppföljning tillsammans med din mentor där du aktivt formar din egen utveckling och karriär.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Vi vill ha dig!

För att lyckas och utvecklas hos Peab tror vi att du är en ödmjuk, ansvarstagande, pålitlig och driven person som delar vår ambition att skapa ett hållbart samhälle. Du har en akademisk utbildning med inriktning mot redovisning och finansiering följt av ett till två års relevant arbetslivserfarenhet. Med din erfarenhet har du förmågan att balansera noggrannhet och effektivitet samt har en stresstålighet och medvetenhet för att hantera arbetstoppar. Du är mån om att själv vilja bidra till din egen utveckling samtidigt som att du är tålmodig och långsiktig.

Läs mer om att utvecklas inom Peab:

https://peab.se/jobba-och-utvecklas/

https://www.youtube.com/watch?v=lJWesiYwkZI

I denna rekrytering samarbetar vi med Academic Search International. Vi vill gärna ha din ansökan tillsammans med CV och motivation till varför just Peabs Traineeprogram för Ekonomer är intressant för dig. Placering för programmet är i Stockholm, med start hösten 2019.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Carlotta Lilieblad, 0701-65 31 93 alt. Carlotta.lilieblad@academicsearch.se

*M trainee, controller, redovisning, ekonom, ekonomi, civileko

Carlotta Lilieblad - carlotta.lilieblad@academicsearch.se

Ansök nu