close
Logo

8 Oct 2021

Reklam/Media/Information/PR | 1.Stockholm | Marknad |

Pilot Nordic – Online specialist

Är du prestigelös, flexibel och har ett brinnande intresse för marknadsföring och kommunikation? Trivs du i en roll där du får arbeta självständigt? Är du dessutom strukturerad, noggrann, har god samarbetsförmåga och har ett öga för design? Då kan detta vara en roll för dig då vi just nu söker en driven och ambitiös Online specialist med inriktning web och online till Pilot Nordic!

Pilot Nordic AB är en ledande leverantör av skrivinstrument som grundades 1999. Det är ett helägt dotterbolag till japanska Pilot Corporation som grundades 1918. I Pilot Nordic ingår Sverige, Danmark, Finland, Island och de baltiska länderna Estland, Lettland och Litauen. Pilot är nu i en spännande fas där det satsas stort på kommunikation och onlinelösningar och därför söker vi på uppdrag av Pilot Nordic en driven och ambitiös Online specialist med inriktning web och online.

Om rollen

Som Online specialist med inriktning web och online har du en bred roll på Pilot Nordics marknadsavdelning. Du har ett mycket aktivt samarbete med kollegorna i Sverige, Danmark Finland och Baltikum. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Skapa sälj- och marknadsmaterial utifrån produkternas grafiska profil
  • Assistera marknadschefen och säljarna med blandade uppgifter
  • Utveckla Pilot Nordics närvaro online och skapa ett uttrycksätt under givna ramar
  • Bild och texthantering för återförsäljares Onlinehandel
  • Anpassa vårt erbjudande till en digital miljö (kampanjer etc.)

För att lyckas i rollen

Vi ser att du har en utbildning inom marknadsföring eller motsvarande arbetslivserfarenhet och är i början av din karriär. Du drivs av utmaningar och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare tar du gärna initiativ och har ett kreativt och öppet förhållningssätt.

  • Du ska ha erfarenhet av kommunikation och onlinelösningar
  • Du kommunicerar på engelska och svenska, både skriftligt och muntligt
  • Du har goda kunskaper i Microsoft Office 365
  • Du har goda kunskaper i InDesign och Photoshop

Pilot Nordic är ett internationellt bolag där du kommer ha löpande kontakt med europeiska kollegor, så det är viktigt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Kan du ytterligare språk är det meriterande. Det är även roligt om du gillar att rita, har ett intresse för kalligrafi, DIY eller liknande.

Kontor och centrallager ligger i Arlandastad så det är fördelaktigt om du bor norr om Stockholm.

Vem är du

För att trivas i rollen bör du vara flexibel, prestigelös och ha ett brinnande intresse för marknadsföring och kommunikation. Du är strukturerad, noggrann och har ett öga för design. Du kan jobba självständigt men fungerar även bra i grupp. Det är viktigt att du har bra samarbetsförmåga. Du skall brinna för ditt arbete och ha stort engagemang i det du gör.

Din ansökan

Pilot Nordic samarbetar med Jobfinder (del av Academic Search International) i denna rekrytering. Du ansöker via ”Ansök nu”-knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg, tack för din förståelse!

För mer information om tjänsten och processen är du välkommen att kontakta Rebecca Anderson, rebecca.anderson@academicsearch.se.

Vi behandlar ansökningarna löpande, så vänta inte! Tillträde så snart vi hittat rätt person.

Rebecca Anderson - rebecca.anderson@academicsearch.se

Ansök nu