close
Logo

27 Sep 2021

Övrigt | 1.Stockholm | Övrigt |

Pilot Nordic söker en Kundtjänstmedarbetare – fast anställning

Vi söker dig som gillar att arbeta med problemlösning och som alltid strävar mot högsta möjliga kundnöjdhet. Du är duktig på att kommunicera pedagogiskt och förstår vikten av att anpassa din service gentemot kundens förmåga och förutsättningar. Du är ansvarstagande och älskar service. Då kan detta vara en roll för dig då vi just nu söker en Kundtjänstmedarbetare till Pilot Nordic!

Pilot Nordic AB är en ledande leverantör av skrivinstrument som grundades 1999. Det är ett helägt dotterbolag till japanska Pilot Corporation som grundades 1918. I Pilot Nordic ingår Sverige, Danmark, Finland, Island och de baltiska länderna Estland, Lettland och Litauen.

Om rollen

Som Kundtjänstmedarbetare kommer du att jobba med bland annat;

  • Besvara kundförfrågningar via telefon och mail
  • Lägga order
  • Fakturera
  • Samarbeta med lager för smidig orderexpediering
  • Supportera sälj och marknadsavdelningen med bild och texthantering
  • Redigera hemsidan
  • Ansvara för profiltryck

För att lyckas i rollen

Tidigare erfarenheter av fakturering, orderhantering, bild och texthantering samt administrera hemsida är meriterande. Vidare är du van att arbeta med dator.

Pilot Nordic är ett internationellt bolag där du kommer ha löpande kontakt med europeiska kollegor, så det är viktigt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Kontor och centrallager ligger i Arlandastad så det är fördelaktigt om du bor norr om Stockholm.

Vem är du

För att trivas i rollen bör du vara flexibel, prestigelös och ha ett brinnande intresse för service. Du är strukturerad, noggrann och har ett öga för detaljer. Du kan jobba självständigt men fungerar även bra i grupp. Det är viktigt att du har bra samarbetsförmåga. Du skall brinna för ditt arbete och ha stort engagemang i det du gör.

Din ansökan

Pilot Nordic samarbetar med Jobfinder i denna rekrytering. Du ansöker via ”Ansök nu”-knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg, tack för din förståelse!

För mer information om tjänsten och processen är du välkommen att kontakta Rebecca Anderson, rebecca.anderson@academicsearch.se.

Vi behandlar ansökningarna löpande, så vänta inte! Tillträde så snart vi hittat rätt person.

Rebecca Anderson - rebecca.anderson@academicsearch.se

Ansök nu