close
Logo

20 Apr 2019

Rekrytering/HR | Stockholm | Administration | Human Resources | Rekrytering

Rekryteringsspecialist Jobfinder

Är du intresserad av att utvecklas vidare inom rekryteringsbranschen? Vill du vara med att bygga upp ett nytt varumärke? Här är chansen för dig att bli en viktig del på vår fortsatta resa!

Academic Search International är ett välkänt företag inom rekrytering och search och har sedan starten 1991 varit ledande och nyhetsdrivande i branschen. Med ett etablerat varumärke attraherar vi välkända kunder, spännande uppdrag och de bästa kandidaterna. Hos oss blir du del av ett tävlingsinriktat och glatt gäng med hög ambition att leverera bästa kvalitet och service till våra kunder och kandidater. Vi samarbetar och tar ansvar.

Vi söker nu en ny medarbetare till vårt växande affärsområde Jobfinder med placering i Stockholm.

Jobfinder är vår plattform för traineeprogram och rekryteringar av talanger och framtidens ledare. Du kommer att arbeta dels med vårt programerbjudande där vi erbjuder strategiska lösningar inom talent management likväl som med vårt löpande rekryterings- och konsultlösningserbjudande.

Om tjänsten

Som rekryteringsspecialist blir du en viktig del i ett mindre team och kommer att vara involverad i alla delar av rekryteringsprocessen. Ditt primära ansvar är att identifiera och kvalitetssäkra de bäst lämpade kandidaterna utifrån våra kunders behov och du har ett delat ansvar genom hela rekryteringsprocessen samt löpande kontakt med både kunder och kandidater. Du kommer att arbeta nära våra seniora konsulter och får en central och mycket viktig roll i vår organisation för att vi ska fortsätta vara framgångsrika i våra uppdrag. För rätt person finns det även goda utvecklingsmöjligheter med utökat kundfokus och försäljningsansvar.

Rollens främsta arbetsuppgifter:

• Som rekryteringsspecialist ansvarar du för rekryteringsprocessen i sin helhet med fokus på identifiering, kvalitetssäkring och validering av kandidater, leda intervjuer samt utvärdera och presentera urval inför kunden.

• Det inkluderar också administrativa arbetsuppgifter så som att publicera annonser, uppdatera och underhålla kandidatdatabasen, hantera viss administration kring testförfaranden samt boka in kandidater för intervju och referenstagning.

• Vid sidan av rekryteringar är du är ansvarig för professionell kontakt med kandidaterna och systematisk uppbyggnad av vårt kandidatnätverk.

• Ansvarig för att efterleva och utveckla våra kärnvärden.

Vi söker dig

Som har en eftergymnasial examen med något eller några års arbetslivserfarenhet tillsammans med ett intresse för rekrytering och konsultbranschen. Du drivs av att skapa resultat och ger dig inte förrän ditt uppdrag är löst. Du gillar att agera supporterande och underhålla nätverk, att du har ett affärsmässigt sätt ser vi som en självklarhet.

Som person är du orädd, nyfiken och engagerad i det du tar dig för. Du gillar när det är högt tempo då det periodvis kan vara en hög arbetsbelastning och du har en god förmåga att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad, initiativtagande och tar gärna tag i nya utmaningar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. För att trivas hos oss tror vi dessutom att du har hög social kompetens, glimten i ögat och gärna bidrar till utveckling.

Vi erbjuder dig

en stimulerande och proffsig arbetsmiljö med fantastiska kollegor och goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss. Vi jobbar långsiktigt och med kvalitet i alla processer, både mot kandidater och kunder. Vi lägger stor vikt vid att uppmärksamma och ta hand om varandra, stötta och coacha samt göra olika både externa och interna aktiviteter för att skapa en glädjefylld och utvecklande arbetsplats!

Du kommer att få lära dig hela rekryterings- och searchprocessen och du kommer att få vara en del av ett växande team framåt.

Rollen är på heltid och placerad på vårt centrala kontor på Grev Turegatan i Stockholm.

Ansökan

Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan, där du bifogar personligt brev och CV. Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta Tobias Albrektsson på Academic Search på telefon 0701-653106 eller tobias.albrektsson@academicsearch.se

Vi arbetar med löpande urval så ansök gärna så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

*M rekrytering rekryterare säljare HR konsult bemanning uthyrning search interim

Tobias Albrektsson - tobias.albrektsson@academicsearch.se

Ansök nu