close
Logo

26 Feb 2024

Säljare – Livsmedel – Delikatesser

 

Vi växer och behöver fler stjärnor!

Arbetar du hårt men känner att du inte får något för det? Arbetar du i ett bolag som inte ser din fulla potential? Tyvärr finns det många bolag som inte främjar Entreprenörskap och hungriga individer som vill göra skillnad. Hos oss på Bon Cena tänker vi annorlunda, läs vidare och förstå varför!

Hos Bon Cena, inspirerad av en kärlek till hemlandets delikatesser, erbjuds du chansen att växa med Skandinaviens ledande företag inom tryffel och chark från Kroatien.

 

 

Om Bon Cena  

 

Idén av Bon Cena startades utifrån en grillkväll där det hett diskuterades vilka delikatesser som man saknade från Kroatien. Där och då skapades en galen tanke om att vi en dag skulle kunna ta Kroatien till världen. Idag har vi funnits i 10 år och har ännu större planer på gång, därför söker vi dig som är tillräckligt galen för att tro att du kan göra skillnad, men som även är beredd på att göra jobbet.

Du ansluter dig till ett modernt, ungt och expansivt företag med stor potential på marknaden, där du ges möjligheten att bli en del av Bon Cena´s fortsatta framgångssaga. Du kommer erbjudas goda förutsättningar för att lyckas i rollen som säljare och för rätt personer kommer det finnas attraktiva och ledande karriärsteg inom bolaget.

 

 

Om rollen

 

I rollen som Säljare på Bon Cena kommer du att ansvara för försäljning och relation till både våra nya och etablerade kunder inom dagligvaruhandeln via telefon. Du kommer självständigt att få driva säljprocesser från första kontakt till långsiktiga, lojala kundrelationer med målsättningen att skapa en lönsam tillväxt. Du arbetar kundorienterat och målinriktat samt jobbar långsiktigt mot dina kunder, inga snabba deals där vi står som ensamma vinnare. Win-win är vår melodi!

Du är en teamspelare med god förmåga att etablera och utveckla relationer, både externt och internt. Du är strategisk, analytisk, ansvarsfull, driven och lösningsorienterad i ditt arbete.

Din arbetsplats är på Bon Cena’s kontor i Helsingborg och du rapporterar till Försäljningschefen.

 

Arbetsuppgifter:  

 

 • Bibehålla och utveckla Bon Cena´s försäljning mot uppsatta mål genom att ha fokus på rätt kunder och lönsamma affärer
 • Säkerställa att tilldelade kunder är konstant nöjda och har ett maximerat inköp och en fungerande relation med Bon Cena
 • Marknadsföra varumärket och utveckla medvetenheten om Bon Cena genom samtal med dina kunder  
 • Aktivt verka i försäljningsgruppen för långsiktigt hållbar affärsutveckling med förbättrad lönsamhet och motiverade och nöjda kunder
 • I säljrollen ansvarar du även för god stämning och för att stötta dina kollegor

 

 

Din profil

 

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning, gärna inom livsmedel och dagligvarubranschen. Du älskar människor, är en social kameleont och sprider härlig energi. Du brinner för att skapa lönsamma affärer, är en bra lyssnare och har förmågan att med enkelhet skapa långsiktiga relationer. Du arbetar på ett strukturerat sätt mot uppsatta mål och trivs i ett högt tempo.

 

Vi förväntar oss att du har:

 

 • Ett gott affärsmannaskap
 • Ett kundorienterat mindset
 • Hög social kompetens
 • Mycket god planeringsförmåga
 • Stark inre motor
 • Disciplin och målmedvetenhet
 • Är en god lyssnare

 

 

Din ansökan

 

Bon Cena samarbetar med Academic Search, Jobfinder. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar CV samt personligt brev. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Senior Consultant Nicolai Gyllström på nicolai.gyllstrom@academicsearch.se

Vi tillämpar ett löpande urval så skicka in din ansökan snarast möjligt.

 

 

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer.

 

Nicolai Gyllström - nicolai.gyllstrom@academicsearch.se

Ansök nu